Vitaminer til store og små

Det er årstiden, hvor det kan være en god idé at give børnene et tilskud af vitaminer, i form af en velsmagende tyggetablet med 13 vitaminer og seks mineraler, på daglig basis og selv snuppe en omgang D-vitamin.

Netop D-vitamin er vigtig for kroppens optagelse og omsætning af kalk samt for vedligeholdelse af normale knogler, muskler og immunsystem. Så kan efterår og vinter bare komme an.

Af Henriette Rosenthal

Både Bamse Bomstærk tyggetabletter og D-vitaminerne, som i øvrigt er vegetabilske, findes i Natur Drogeriets store sortiment. Tyggetabletterne til de 3-10-årige er sødet med naturlige sødestoffer, smager naturligt af jordbær indeholder også jern og D-vitamin.

Bamse Bomstærk multivitamin og D vitamin

Tre familier har prøvet vitaminerne og det kan du læse om her.

Jennifer Hyttel – Min datter på tre og søn på 10 år har prøvet Bamse Bomstærk multivitamin med jordbærsmag og jeg har prøvet D-vitamin. Efter jeg har taget D-vitamin i en uges tid, synes jeg, at jeg ganske langsomt kan mærke en ændring i min 34-årige krop. Jeg begynder stille og roligt at få mere energi, selvom livet stadig kører stærkt derud af og det har været en presset uge med manglende søvn.

Min datter på 15 år har også taget dem og udtaler, at hun føler mere overskud, trods denne uge også har været hektisk for hende. Specielt I vinterhalvåret, bliver min datter og jeg ofte meget trætte og energiforladte, og jeg tænker, at hvis vores D- vitaminbalance er god, kan det hjælpe os godt på vej til en bedre vinter.

Mine yngste er begge enige om at Bamse Bomstærk multivitamin er lidt syrlige, men smager dejligt af jordbær. Hver morgen beder de selv om at få vitaminerne og Nellie på tre år siger dagligt, at nu er hun blevet Bomstærk.

Et godt supplement

Janni Pedersen – Nohr er tre og Emma er otte år. De har begge to prøvet Bamse Bomstærk multivitamin og glæder sig hver dag til at få deres vitaminpille. De synes, at den smager godt og på den måde får de en god oplevelse med at få et vitaminsupplement til deres kost. Så det virker præcis, som det skal. Det er en stor fordel, for børnene spiser ikke så varieret, som jeg godt kunne ønske mig. Når de får de daglige vitaminer på denne måde, får jeg lidt mere ro i sindet og bekymrer mig ikke så meget over alle de grønsager, som de ikke er så vilde med, selvom jeg godt er klar over, at en vitaminpille ikke fuldstændigt skal erstatte en varieret kost.

Helene Rønnest Jørgensen – Jeg er 37 år og pædagogstuderende og skal i praktik fra december til maj. Derfor synes jeg, at jeg har brug for lidt ekstra tilskud af D-vitaminer, så jeg bedre kommer sund og rask gennem vinteren, når jeg er i et miljø, hvor jeg udsættes for sygdom og bakterier dagligt. De her D-vitaminer har en fin overflade, der gør at de er lette at synke.

Du kan læse mere her om Bamse bomstærk vitaminer og vegetabilsk D-vitamin her: www.natur-drogeriet.dk