Vitamin gummies til børn og voksne

Det er ingen sag at få det daglige vitamintilskud i børnene, for hvilket barn vil ikke gerne starte dagen med en Livol Vitamin Gummy?

Af Henriette Rosenthal

Vi har, sammen med tre familier, kigget nærmere på de nye smagfulde Vitamin Gummies, som er en nem genvej til det daglige vitamintilskud.

Den daglige dosis for et barn mellem 3-10 år er en ”gummy”, voksne og børn over 11 år skal tage to ”gummies” om dagen. De er nemme at tygge og findes i to smagsvarianter. En som smager af cola og en hvor der er blandet hindbær-, appelsin- og blåbærsmag.

Bør man spise vitamintilskud hele året, eller er det særligt vigtigt i vinterhalvåret?

Vitamintilskud er et supplement til din øvrige kost. Så hvis du ikke føler eller fornemmer, at du får en kost der er varieret nok, kan det være en god idé at supplere med kosttilskud. I vinterhalvåret kan det for eksempel være svært at opnå at få D-vitamin nok. Derfor kan det være en god idé at supplere med D-vitamin.

Optager kroppen vitaminerne fra Livol Vitamin Gummies ligesom almindelige vitaminpiller?

Ja, indholdet af vitaminerne i Livol Vitamin Gummies bliver optaget på samme måde, som fra andre tabletter. Men så smager det måske bare lige lidt bedre. Desuden er alle varianterne uden tilsat sukker og med naturlige farvestoffer.

Miljøvenlig emballage

Med tanke på miljøet er Vitamin Gummies pakket i en bøtte lavet af genanvendt fremfor konventionel plastik. Man behøver ikke at frygte små pilfingre, for låget er forsvarligt børnesikret.

Sille Rosenthal

vitamin gummies

– Elise er tre år, og jeg synes at det er vigtigt, at hun får en daglig dosis vitaminer. Når man er en tre år gammel pige, er man meget bevidst om, hvad man vil og ikke vil. Det betyder, at når jeg henter hende om eftermiddagen i børnehaven, vil hun hellere have Digestive kiks end gulerodsstænger og frugt til eftermiddagssnack. Nu gør jeg det, at når hun sidder i vores ladcykel på vej til børnehaven hver morgen, får hun serveret en vitamin gummy, som hun starter med at ”lime” fast på fingeren, før hun gumler den i sig. Hun synes, at de smager dejligt. Jeg vil også gerne rose, at låget er forsvarligt børnesikret, da de jo i udseende minder meget om slik. Måske kunne små pilfingre gøre en ordentlig indsats for at få fingre i et par ekstra bamser, siger Sille.

Livol støtter LykkeLiga

Samtidig har Livol valgt at støtte en god sags tjeneste i et sponsorat af Lykkeliga, der har til hensigt at etablere håndboldhold for udviklingshandicappede børn i alderen 6-15 år.
Læs mere om samarbejdet med LykkeLiga her: www.livol.dk/livol-stoetter-lykkeliga-danmarks-lykkeligste-landshold/

Dea Larsen

vitamin gummies der virker

– Min datter Luna er 10 år, og hun er ikke vild med at sluge piller. Derfor kommer disse nye Vitamin Gummies som sendt fra himlen. Luna er nogle gange lidt småt spisende og foretrækker pastasalat, som dybest set ikke indeholder ret meget andet end pasta, til frokost hver dag. Ved aftensmaden prøver jeg at servere sunde sager for hende. Vi spiser rimeligt varieret og jeg forsøger altid at få hende til at smage på de forskellige retter – nogle gange med mere held end andre. Derfor er det fint, at Luna er vild med, at hun får serveret en Vitamin Gummy som et supplement til morgenmaden og har luret, at når hun fylder 11 år må man få to. Det ser hun frem til, fortæller Dea.

Maria Jensen

– Jeg har to børn, Victoria på otte og Elias på 12 år. De er vilde med Vitamin Gummies. Victoria er grøn af misundelse over, at Elias må få to, når hun selv må nøjes med en. Det siger lidt om, hvor glade de er med denne nye måde at få den daglige vitaminpille på, udtaler Maria.

Du kan læse mere om Livol og deres Vitamin Gummies på deres hjemmeside her: www.livol.dk/