Vi tester luftrenser fra Airfree

Annika Petersen, som er mor til Maria på 11 år, har testet en Airfree-luftrenser, da hendes datter lider af allergi.

“Annonce”

Jeg forsøger selvfølgelig at holde støvet på et minimum i vores hjem, men min erfaring er, at jeg aldrig kommer det helt til livs med almindelig rengøring – og pollen hvirvler jo ind, når vi åbner døre og vinduer. Nu kan jeg stole på, at luftrenseren opfanger, hvad der måtte hvirvle rundt og det er meget betryggende. Den er lydløs, hvilket jeg synes er en stor fordel da Maria, ligesom mange andre præ-teenagere, har lidt svært ved at falde i søvn om aftenen, og lige så svært ved at komme op om morgenen. Luftrenseren er selvfølgelig placeret i det rum hun opholder sig mest i, men jeg tænker, at vi udvider til at anskaffe en til stuen også, da vi mærker en tydelig forskel, fortæller Annika.

Om Airfree luftrenser
Ved hjælp af en luftrenser, er det muligt at nedbryde støvmider, bakterier, skimmel, vira, pollen, kæledyrs allergener og andre mikroorganismer i luften. Alle disse elementer, som desværre giver mange mennesker vejrtrækningsproblemer og en kraftigt forringet livskvalitet.

Afhængigt af rummets størrelse vælger man hvilken Airfree-luftrenser, der er den optimale løsning. De findes til at kunne rense fra 16 til 60 kvadratmeter. I luftrenseren findes en keramisk kerne, der suger luften op nedefra, varmer den op til ca. 200 grader, hvilket steriliserer luften, afkøler den igen og lader den sive ud foroven, nu tæt på 100 % fri for allergener. Der er ingen blæser, så den varmer ikke rummet unødigt op. Man placerer luftrenseren i rummet, hvor man opholder sig mest, hvilket for de fleste er i soveværelset eller i arbejds rummet.

En Airfree-luftrenser kræver ingen vedligeholdelse og heller ikke nogen udskiftning af dele. Alt du skal gøre er at tænde for luftrenseren, og lade den gøre arbejdet.
Se mere på https://witt.zone/airfree-luftrenser/