Vi tester Wettex rengøringskluden – en 100% naturlig klud

Vileda Wettex svampekluden er kendt for sin fremragende sugeevne, og kan suge 15 gange sin egen vægt. Men vidste du også at kluden er et 100 % naturligt produkt?  Svampekluden er fri for microplastik og helt biologisk nedbrydelig. Kluden er produceret af bomuld og træmasse, og når du ikke kan bruge den mere, så kan den smides på din kompostbunke. Efter 8 uger er kluden formuldet og er blevet til jord.

“Annonce”

Vi har bedt en Michelle Madsen også kaldet @Micmadsen6 på instagram, om at teste svampekluden Wettex for os, sammen med hendes familie og deres hunde, og de fortæller:

– Nu har vi brugt dem i et par dage og må sige, at vi er blevet ret glade for de her karklude. De efterlader en pæn overflade på bordet, ikke ligesom almindelige karklude, hvor vi syntes bordet bliver efterladt med en meget grim overflade, og især i sollys. At kludene er gode til snavs når hundene eller den lille løber ind fra haven og sviner, gør også familien Madsens hverdag lidt nemmere. Og så kan kludene smides ud i komposten, eller som bioaffald når de ikke kan mere, hvilket er et kæmpe plus.                                                                                                                                                             

Familien Madsen var meget glade og positive for de her klude, og de vil klart anbefale dem til de familier der vil gøre hverdagen nemmere for dem selv, og så får man følelsen af at man er med til at passe på naturen samtidig.

Genbrugsmaterialer og miljøhensyn

Hos Vileda gør de alt for, at undgå at bruge skadelige stoffer i hele produktionsprocessen, ligesom rengørings artiklerne nær produceres, i bl.a. Sverige og i Europa og derved transporteres kortest muligt, eftersom transport også er en vigtig faktor i det store miljøregnskab.

Mere info om Vileda Wettex findes her: www.vileda.com/dk/wettexnaturligsvampeklud