Vi tester sko til hele familien

Heldigvis bliver dagene gradvist længere, og vi kan igen begynde at glæde os til mere udendørsliv. De tunge støvler bliver sat tilbage i skabet, og det lettere fodtøj findes frem igen. Her kigger vi nærmere på sko til hele familien. En familie på fire valgte sig hver et par fritidssko fra Skechers. Udvalget var kæmpestort, men fælles for alle skoene er, at de har en god pasform og er superlette.

Af Henriette Rosenthal

Familien Johansen, som består af Dea, John og børnene Lærke på syv, og Luna på 16 år, var en tur i Waves hvor en af Skechers butikker er placeret. Her gik de på jagt efter et par sko hver, og særligt Dea var udfordret af, at skulle vælge kun et par. Dybest set ville hun bare gerne have en af hver, men den gik jo ikke.

sko til hele familien, sko til lærke.

”Diamantsko”…

Lærke er seks år og har fuldstændig styr på hvad hun synes er sejt at gå i. Det gælder både tøj og sko, og hvis hun har besluttet sig for, at noget ikke passer den ”lille frøken”, kan hendes mor godt opgive at få hende i det. Da Lærke skulle vælge hvilke sko hun ville ”prøvegå”, styrede hun direkte hen imod afdelingen med ”glimmersko”. Skechers designere må have fingeren på pulsen, og det tog ikke mange øjeblikke før Lærke udså sig et par fine Skechers. Det var selvfølgelig dem, der kan blinke ovenpå skoene, når hun går. Hun døbte dem straks til sine ”diamantsko”. Da familien efterfølgende besøgte mormor og morfar, var der pral i luften, da Lærke stolt viste dem sine fine sko.

sko til hele familien, lette herresko

Lette herresko

John valgte et par sko som er lette og luftige, der med sine Air-Coo-led Memory Foam indersåle gør, at fødderne kan ånde. I Johns tilfælde er det en kæmpe fordel, for han har ofte meget varme fødder, hvilket resulterer i fugtige sokker, der krøller sammen i skoene. Skoenes indersål tilpasser sig også fodens form og støtter præcis der, hvor man har brug for det.

Sko til teenagere

Deas kendskab til Skechers var begrænset, og derfor var hun lidt spændt på udvalget til teenageren. Derfor var det en overraskelse, hvor mange flotte sko, som faldt helt i Lunas smag. Luna valgte et par, som hun synes er superfede og så fik hun med egne ord ”optur” over, hvor lette de er. Skoene har et lækkert robust design, som falder helt i tidens ånd, og alligevel vejer de ingenting.

sko til hele familien, sko til teenagere

Som at gå på skyer

Så blev det Dea, der skulle vælge et par sko og som tidligere nævnt, var det ikke helt let. Valget faldt dog på et par rigtig gode ”hverdagssneaks”, som sidder godt på fødderne.
– Jeg går meget til hverdag. Vi har to hunde som jeg går lange ture med og så farer jeg i det hele taget meget rundt. Jeg har tendens til at blive ret øm i lænden, når jeg går langt, men det får jeg ikke, når jeg går i disse Skechers. Jeg er sikker på, at det er fordi de har Air-Cooled Memory Foam indersåler, som absorberer stødene fra hvert skridt jeg tager. De er helt bløde og lækre, og støtter samtidig mine fødder rigtig godt. Jeg vil nærmest beskrive det som at gå på skyer, fortæller Dea.

www.skechers.dk kan du finde nærmeste forhandler eller shoppe direkte i webshoppen.