Vi tester onlinehandel på apoteket

Det er nemt at bestille sine apotekervarer på Apopro.dk, og man kan vælge at få sit køb leveret lige til døren. Man kan bestille sin receptpligtige medicin og håndkøbsmedicin samt kosttilskud, hudplejeprodukter og alt hvad der ellers findes i sortimentet på et apotek. Det har nogle familier prøvet, og det kan du læse om her.

Alice Andersen Vinholt

Apopro, online shop

– Med en husstand på seks personer, bruger vi mange af de produkter som findes hos Apopro. Det er supernemt og overskueligt at handle på hjemmesiden, og med et par få klik er varerne bestilt og de blev leveret allerede dagen efter. Vi valgte nogle af vores fortrukne produkter, som vi bruger dagligt, og jeg opdagede, at de faktisk var billigere her. Jeg synes, at det giver ekstra tryghed, at der ved pakken med magnesium, var tilføjet råd og vejledning om, hvordan jeg skulle indtage det. Alt i alt har vi haft en rigtig god oplevelse, så ikke bliver sidste gang vi benytter os af Apopro, siger Alice.

Mette Anita Jensen

– ­Det var et kæmpestort udvalg, og jeg bestilte de hudplejeprodukter, jeg plejer at bruge. Det var meget nemt at finde rundt på hjemmesiden, og fordi jeg bestilte mine varer om formiddagen, fik jeg dem allerede dagen efter. Nemmere bliver det ikke, og jeg kommer til at benytte mig af den fine service igen, udtaler Mette.

Mette Terkelsen

Apopro produkter

– I disse ekstra skrappe håndvasketider, er det altså godt med en lækker sæbe. Så det valgte jeg at bestille, da jeg skulle prøve Apopro.dk. og så fik jeg den endda til en rigtig god pris, fortæller Mette.

Trine Balling Jensen

– Jeg valgte at forkæle mig selv med lækker rensemælk og skintonic, som jeg har ønsket mig i lang tid. I disse Coronatider skal man jo passe på sig selv, så det er jo helt genialt, at man kan købe apotekervarer på Nettet. Udvalget var stort og jeg kiggede hudpleje, hårpleje, vitaminer og kosttilskud. Det smarte er, at man nemt og sikkert både kan bestille receptpligtig- og håndkøbsmedicin, siger Trine.

Læs mere om Apopro på deres hjemmeside.

Se vores test af diverse produkter til krop og sundhed her.