Vi tester – Navn på sutterne

Med sine helt egne personlige sutter med navn på, er det noget nemmere at få den rigtige sut med hjem, når man henter barnet i dagplejen eller vuggestuen. Man slipper også for at sprede smitte børnene imellem, hvis de bytter rundt på sutterne og bruger hinandens.

Af Henriette Rosenthal

Hos Navnesutten graveres barnets navn på sutterne, så skriften ikke kan slides af og også holder sig fint, når sutterne koges for at fjerne de urenheder og bakterier, der samles på sådan en. Alle navnesutterne er selvfølgelig BPA-, PVC- og phthalatfri.

Melanie Vendersbo

alle sutterne var en fest

”Vi har testet runde latex sutter fra Mininor og Baby Nova og Viggo synes da bare at alle sutterne var en fest.
Ens for begge sutter er, at man selvfølgelig kan få navn på dem, hvilket både er en sød detalje, men også hammerpraktisk når de små skal starte i institution. Det er også fedt, at man selv kan vælge skrifttype og indsætte ikoner. Det er jo vildt skønt at man kan personliggøre barnets sutter på den måde. Hvis man har større børn, så kan de selv kende sutten fra andre, hvis de kan kende deres ikon.”

sutterne er et hit

Maria Wieth Hjordt

”Chloé er særligt glad for Lovisutten. Hun er også glad for Esska Happy Glow sutten, og jeg synes personligt det er smart, at den lyser i mørke, og derfor nemt kan findes om natten. Det er dejligt at der er “masser af luft” til kinderne.”

Line langøe

”Jaspers pædagoger er vilde med at der er navn på sutterne, så de var hurtige til at høre, om de nye sutter måtte være i vuggestuen i stedet for dem uden navn. De er så fine med forskellige skrifttyper. Udvalget er stort og leveringen er hurtig. Desuden gør navnene det nemmere at skelne mellem mine drenges sutter. Selv om de deler alt, er der forskel på alderen på dem og dermed også på sutterne. Disse sutter er helt klart en anbefaling værd til institutioner, også hvis man har flere børn der bruger sut.”

Natasja Deleuran

”Alberte har nu haft sine nye sutter fra Navnesutten i halvandet døgn, og der er ingen tvivl om, at hun har fundet sin favorit. Den grå er lige hende, og hendes mor er vild med, at den er fin, pæn og med navn. Det er meget praktisk. Jeg mindes fra min egen barndom, at sutter var grimme, men det er disse godt nok ikke.”

Patricia Karlsen

Det er så fint at man kan vælge hvilken skrifttype man bedst kan lide og at man kan “pynte” sutten med små hjerter, eller hvad der passer en. Nu kan vi i hvert fald godt sende vores lille pige i vuggestue og sikre os, at vi får den rigtige sut med hjem igen.

”BabyNova sutterne har et perfekt rundt suttehoved men samtidig en flad ende, så hun ikke behøver at lave trutmund for at holde på sutten. Mininor sutterne virker til at holde godt på formen. Den fylder munden flot og vejer nærmest intet. Ikke nok med, at det visuelt er virkelig pænt, at der er navn på sutterne, så er det utroligt praktisk. Sutterne holder pænt trods flere skoldninger.”

Du kan læse mere om sutterne og se deres fine design på Navnesuttens hjemmeside: www.navnesutten.dk/