Vi tester milde intimprodukter til kvinder

Det er et følsomt sted, der gerne må tages godt hånd om. Kvindens underliv, som gennem livet skal holde til lidt af hvert. Vi får menstruation som teenager, og derefter følger for de fleste børnefødsler, glæder og bekymringer, når vi mærker signalerne ”dernedefra”. Libresse har du garanteret hørt om før, men ved du også, at de har en serie som er helt særlig mild? Den har fem kvinder kigget nærmere på her.

Produkterne er Libresse PureSensitive Intimservietter, PureSensitive Intimvask, PureSensitive Regular trusseindlæg og PureSensitive Ultra+ Regular Wings.

Af Henriette Rosenthal

Karina Olesen

– Efter jeg har født tre børn, er jeg begyndt at have nogle lange og mere kraftige menstruationer.

Libresse PureSensitive produktserie

Det betyder, at jeg har høje krav til de bind jeg bruger.

Jeg er blevet superglad for Libresse PureSensitive Ultra Wings, for jeg mærker nærmest ikke, at jeg har dem på, da de er meget bløde og behagelige.

Libresse PureSensitive Intimvask med Aloe Vera ekstrakt har jeg brugt dagligt, når jeg har været i bad. Sæben er hverken for tynd eller tyk. Jeg har også gode erfaringer med at bruge den, når jeg skal barbere mig under armene og på benene.

Libresse PureSensitive Intimservietter, har jeg haft med på farten. Det er en fin lille, diskret pakke, som man nemt kan have med i tasken.

Trusseindlæggene er ultratynde og bløde. Man mærker ikke, at man har det på.

Alle sammen nogle superlækre produkter, som giver en følelsen af lidt ekstra forkælelse. Det er flotte, diskrete produkter, man sagtens kan have stående fremme.

Stine vejbirk

Libresse PureSensitive intimvask

– Jeg har efter mine to graviditeter og fødsler, haft tendens til hurtigt at komme ud af balance i intimområdet i form af irritation og svamp. Efter jeg modtog produkterne, gik jeg straks i gang med at prøve trusseindlæggene og intimvaskemidlet. Særligt intimvaskemidlet er jeg helt vild fan af og den kommer helt klart til at stå på hylden i bruseren, ALTID.

Da jeg fik min menstruation, brugte jeg bindene. Normalt ville jeg efter en menstruation få svamp, da det daglige trusseindhold af bind, altid irriterer området det dækker. Jeg har ikke haft irritation eller svamp efter denne menstruation. Jeg synes, at dette de helt rigtige produkter for mig og vil med glæde anbefale dem til alle andre.

Jannie Frederiksen

Jeg er rigtig glad for intimvasken. Den er meget mild og efterlade området rent og blødt. Jeg føler faktisk ikke, at jeg lugter i løbet af dagen. Nu kommer vi over i det lidt mere personlige, men det synes jeg godt, at jeg kan hvis jeg har det varmt. 

Vådservietterne er smarte at have med i tasken, så man altid kan føle sig frisk efter toiletbesøg.  

Trusseindlæggene er faktisk overraskende gode. Jeg kan normalt ikke bruge trusseindlæg eller bind, men jeg har ingen gener med disse og man mærker ikke at de er i trusserne.

Sanne Skifter

Libresse PureSensitive imtimpleje produkter

Jeg døjer meget med svamp forneden, men har ikke haft problemer, mens jeg har brugt Libresse PureSensitive produkterne. De ryger i min indkøbskurv næste gang, da de fuldt ud lever op til mine forventninger. Det er et kæmpe plus, at produkterne er skånsomme og uden parfume. Det er uanset om man har et følsom underliv eller ej. Libresse PureSensitive Intimvask indeholder hverken sæbe, parfume eller almindelige allergener, så den er et oplagt valg og jeg føler mig ren og frisk forneden efter brug. Den er meget drøj i brug, hvilket blot er et ekstra plus.

Libresse PureSensitive Intimservietter har de samme gode egenskaber. De er fantastiske at have med på farten. De ligger fast i min taske, uanset om jeg har min menstruation eller ej, da de er gode til at friske op med. Specielt i denne tid hvor det er varmt, og man bliver svedig alle steder. Samlet set har jeg haft en meget positiv oplevelse og jeg kan kun anbefale denne serie.

Du kan læse mere om libresse og deres milde intimprodukter på deres hjemmeside: www.libresse.dk/