Vi tester lækre sager til kreative børn

Det er Staedtler, der udvikler skrive- og tegneredskaber, som ligger godt i hånden. De er fremstillet i en god kvalitet, der holder til at blive brugt længe. De fremstiller også kvalitetsmodellervoks, så der er masser mulighed for at udfolde sig kreativt med de lækre sager. Her kan du læse, hvad tre familier synes om at prøve tusser, farveblyanter og modellervoks.

Nadia Dybro

farveblyanter, Staedtler

– ­­Tøserne og jeg har prøvet en masse lækre farveblyanter fra Staedtler. Blandt Silkes favoritter finder man de store farveblyanter. De er helt geniale til de små hænder. Ydermere følger der en børnesikret blyantspidser med, hvor de små fingre ikke kan komme til skade. Farverne er så fine og klare. Det er rigtig god kvalitet, og vi er faktisk alle sammen store fans herhjemme, fortæller Nadia.

Heidi Jørgensen

– Man kan godt mærke at det er kvalitet, man har i hænderne. Jasmin er så begejstret for farveblyanterne, at de er pakket ned i hendes penalhus, så de kan komme med i skole. De er nemme for hende at holde på, når hun tegner. Julian har været i gang med at lege med modellervoksen. Det er supernemt for ham, og han synes egentlig selv, at han gør det ret godt af en treårig at være. Så alt i alt har vi prøvet nogle rigtig skønne produkter og giver dem en kæmpe anbefaling herfra, siger Heidi.

farveblyanter fra Staedtler

Maria Jensen

Victoria prøver tusser og farveblyanter i alle afskygninger, og hun elsker det. Hun elsker at tegne og være kreativ, og syntes at det er det sejeste, at have fået lov at teste alle de lækre kreative produkter fra Staedtler. Hun har også lavet en masse sjove figurer med deres modellervoks, siger Maria.

Læs mere om Staedtler på deres hjemmeside.