Vi tester et spil hvor hele familien kan få rørt sig

Twister er et spil, hvor alle kan være med, hvor kroppens smidighed virkelig kommer på prøve.

Simone Stæhr Keller

Twister, et familiespil

– Twister bringer gode barndomsminder tilbage hos mig, da jeg husker det som en fast tradition til børnefødselsdage og diverse familiesammenkomster. Det vakte også ren glæde hos vores to piger på fem og to og et halvt år. De elsker at spille spil, og at kunne bevæge kroppen imens gør det kun endnu sjovere. Vi var ret spændte på om den lille kunne følge med i spillet, men vi vidste at hun havde helt styr på højre og venstre, da yndlingssangen i øjeblikket er ”Tingelingelater – tinsoldater”, hvor der er helt styr på armene til højre og venstre.

Far var også med, og selv efter 20 år uden at have spillet Twister, var det også en fornøjelse at have ham med, og det var faktisk ham der røg ud først. Jeg selv legede den hårde dommer, da jeg har en stor gravid mave. Vores oplevelse af spillet er, at det er et rigtig godt familiespil, som giver en masse sjove grin og kvalitetstid sammen.
Vores store datter har allerede inviteret sin fætter og kusine til at være med, når alt er under normale omstændigheder igen, siger Simone.

Sucharitha Nirmala

– Min familie elsker vores Twister-spilaftener. Det jeg elsker mest er, at alle børnene kan lege sammen. Jeg er også vild med, at det er et aktivt spil, der får børnene ud på gulvet.

”Spillepladen” og spinneren er begge i en fin kvalitet. Spillet udfordrer alle til at bevæge og strække sig, og det har vi alle godt af. Ungerne får brændt masser af energi af, og det har de rigelig af i disse tider. Det er nemt at spille og reglerne er så enkle, at selv små børn kan følge, siger Sucharitha.

Stine Jacqueline Marstrand

Twister, hvor børnene lave nye regler.

– Jeg havde fuldstændigt glemt, hvor sjovt det er at spille Twister, og jeg må indrømme, at min smidighed ikke er som i de gode gamle gymnastikdage. Vi deltog alle i spillet også Benjamin på tre år. Han fik dog en lille fordel og andre regler end os andre. Ellers ville det ikke være sjovt for ham at være med.

Vi opfandt en regel så børn under fem år må vælge to farver ved siden af hinanden. Enten rød og blå, gul og blå eller gul og grøn og så er det de farver han bruger til at sætte hænder og fødder på. Det det fungerer bare supergodt og så er det sjovt for os alle sammen, udtaler Stine.

Nadja Fremming

– Jeg kendte godt til spillet og havde egentlig tænkt, at det så forholdsvis nemt ud. Men jeg blev hurtigt klogere. Det er den rene workout, hvor alle muskler i kroppen er i brug. Samtidig er det også en helt genial hjælp til, at barnet får helt styr på højre/venstre og ikke mindst koordinering af arme og ben. Der var kun Lucas og mig hjemme til at spille, så vi lavede vores egen lille spillemåde.

Vi sad skiftevis med spinneren, og den der kunne lave flest ”moves” ud fra den – uden at falde eller røre pladen med knæ eller albuer – havde vundet. Om det var hårdt? Det var megahårdt. Om jeg vandt? Overhovedet ikke. Men var det sjovt? Det var så skægt, fortæller Nadja.

Twister, for familien og hunde

Maria Mathiassen

– Børnene har været vilde med spillet, og det har givet mange sjove og fjollede stunder og tid væk fra skærmen. De glæder sig til Corona er ovre, og de kan invitere en ordentlig flok venner på besøg og få en masse sjov med spillet. Børnene kom derfor på en “Twister fire på stribe edition” som kan spilles trods Corona med venner, fortæller Maria.

Læs mere på hasbro´s hjemmeside.