Vi tester Drynites Natunderbukser

“Annonce”

Ditte Larsens to døtre, Asta på otte og Sigrid på ti år har begge testet DryNites Natunderbukser, og hun fortæller: Pigerne kunne nemt og diskret tage natunderbukserne på, og de er ikke særligt synlige under nattøjet. Med lidt hjælp fra enten venindernes forældre eller en pædagog i SFO´en, blev det muligt at sove sammen med veninderne og skolekammeraterne, uden det blev ”blæst op”, at pigerne kom til at tisse om natten uden at opdage det. Det er selvfølgelig bedst at være ærlig, men sengevædning er desværre stadig ret tabubelagt mellem børnene, så jeg synes, at dette var en god måde at løse det akutte problem på, så mine piger fik en god uafbrudt nattesøvn på både hjemme- og udebane, fortæller Ditte.

Om sengevædning

I en nyere undersøgelse foretaget af YouGov* for DryNites i Danmark viser det sig, at der i 0. klasse gennemsnitligt befinder sig 4-5 børn, der er sengevædere.

Sengevædning er som hovedregel fysiologisk betinget og kan skyldes manglende produktion af det hormon, der styrer urinproduktionen, eller at barnet har en for lille eller for utrænet blære i forhold til sin alder. Er barnet fyldt seks, kan man med fordel opsøge lægen, for at få udredt årsagen til barnets problem med at holde sig tør om natten. Sengevædning kan nemlig oftest behandles med enten medicin eller ringeapparat.

DryNites natunderbukser er bløde og rare at have på, og ligner mest af alt et par rigtigt smarte underbukser i et sejt design. Natunderbukserne er specielt tilpasset drenge og piger, findes i 3 størrelser og har en meget høj absorberingsevne.

Se mere og bestil en gratis prøve på www.Drynites.dk

(annonce)