Vi tester creme der reparerer tør og skadet hud

Vi vasker hænder i et væk, og når vi ikke kan komme til det, er det frem med håndspritten. Det er ”hård kost” for huden på hænderne. Derfor kigger vi her nærmere på ”førstehjælp” til tørre, sprukne hænder. Hudens egen reparationsevne styrkes af Locobase Repair, så der hurtigt dannes en barriere der beskytter mod påvirkning udefra. Cremen virker hurtigt og langvarigt – op til 24 timer efter én påsmøring.

Af Henriette Rosenthal

Randi Salzwedel

– Okay, jeg bøjer mig i støvet. Jeg kan afsløre, at det er en fantastisk creme. Den er meget fed og jeg hader ellers fedtede hænder. Derfor bruger jeg heller ikke særlig meget creme på mine tørre hænder. Min datter på seks år har det på samme måde, så vi er begge blevet helbredt ved at sovse hænderne godt ind i cremen til natten, og om morgenen har vi så kunne se resultatet. Røde, tørre, sprækkede hænder blev afløst af bløde lækre hænder. Nu glæder jeg mig allerede til vinter, hvor mine hænder også tørrer ind – men det bliver så ikke et problem mere, fortæller Randi.

Nanna Haagensen

– Det ser ud til at Locobase Repair, har en stor effekt på Carolines tørre hænder. De er allerede blevet dejlig bløde. Hun smører hænderne grundigt flere gange dagligt med cremen. Antallet af håndvaske er det samme. Heldigvis er hendes hænder allerede blevet meget pænere og hele igen, fortæller Nanna.

Henriette Svendsen

locobase
Resultater efter 8 dages brug af locobare repair.
venstre: 1 dag.
Højre: 8 dages brug af cremen.

– Vores hænder var godt medtagede af alt den håndvask og afspritning, som vi alle er udsat for hver dag. Hænderne hang nærmest i laser og var meget ømme, røde og sprukne. Men det har Locobase Repair virkelig ændret på. Vores hænder er allerede ved at være pæne igen, udtaler Henriette.

Du kan læse mere om Locobase Repair på locobase.dk