Vi tester – Akupressur armbånd imod graviditetskvalme

(annonce )

Vi har fået et par gravide til at teste et graviditetsarmbånd, der aktiveres via akupunktur. Det har hjulpet dem i kampen mod graviditetskvalme.

Vi ved ikke helt hvorfor kvinder får kvalme, den mest almindelige antagelse er, at graviditetskvalme skyldes hormonændringer. Moderkagen producerer nye hormoner, som ændre den vanlige balance i kroppens hormoner. Hvilket kan fremprovokere kvalme hos den gravide. Men findes der en løsning, på hvordan vi undgår kvalme.

Så man kan være glad, og nyde de skønne måneder med baby i maven. Det er jo en helt speciel tid, som aldrig kommer tilbage. Her skal vi helst ikke huske, på en tid med hovedet nede i kummen. Du kan se hvad vores testmødre syntes om armbåndene, som kan købes på apoteket. Som virker med akupunktur og helt uden medicin.

Vores testmødre har alle døjet med graviditetskvalme igennem deres graviditet og derfor var de oplagte testpersoner.

Seaband mama - armbånd mod graviditetskvalme

Jeg er så glad for Sea-Band

Sille Nielsen – Nu er det slut med mine dage, hvor jeg føler mig så oppustet, tung og uoplagt. Sea-Band Mama armbånd giver min krop en slags forløsning, så jeg kan komme af med alt luften inde i kroppen. Så jeg ikke føler mig så tung og energiforladt. Det sætter gang i systemet, og luften kommer ud.

Rina Jørgensen – Jeg var skeptisk til at starte med, men samtidig har tryk på akupressurpunkter tidligere hjulpet, når min ældste datter havde ondt i maven eller svært ved at falde i søvn. Så jeg håbede det også ville virke på mig, og jeg må sige at ”ja” det virker. Jeg tog dem på fra morgenstunden, og de gjorde det til at holde ud at være på arbejde. Indimellem kom kvalmen snigende, men så trykkede jeg lige på punktet på armbåndet og tog nogle dybe åndedrag, og så stilnede det af. Så jeg anbefaler virkelig andre gravide at prøve dem.

“Kan KLART anbefale Sea-Band Mama armbånd mod graviditetskvalme”

Line Scharff – Nu det slut med at sove med hovedet I spanden, og i gang med mere energi til hverdagen. Graviditet er ikke en sygdom, men kvalmen kan ødelægge hele ens dag og nat, efter disse armbånd kan jeg igen nyde graviditeten, og ikke være træt af symptomerne det indebærer at bærer rundt på mit guld.

Christina Koldorf – Nu har jeg testet Seaband armbåndet i uge 32 af min graviditet, og jeg må sige jeg er ked af, at jeg ikke har prøvet det noget før. Når jeg kan mærke at kvalmen er på vej, tager jeg armbåndene på og efter fem minutter, har det en effekt på mig. Det er så dejligt, og nu ved jeg at resten af graviditeten bliver nemmere.

seaband produkter

“Jeg er vild med Sea- Band armbåndet

Dorthe Sofie Kjærsgaard – I 4 mdr. har jeg været hårdt ramt af graviditetskvalme og opkast. Men efter jeg har været med til at teste armbåndene, kan jeg holde mad nede og mit overskud til at være mor til mit 3-årigt barn er kommet tilbage.

Stine Vogel ­­- Jeg er gravid i 7 uge og har haft kvalme, nærmest lige siden jeg fandt ud af jeg var gravid. Jeg er imponeret over hvor godt de virker, og at jeg har haft overskud til andre hverdagsting, i stedet for at have det skidt med kvalme.

Læs mere om Seaband her på deres hjemmeside: www.seaband.dk