Vi tester – Akupressur armbånd imod graviditetskvalme

Vi har fået et par gravide til at teste et graviditetsarmbånd der aktiveres via akupunktur. Det har hjulpet dem i kampen mod graviditetskvalme.

Vi ved ikke helt hvorfor kvinder får kvalme, men den mest almindelige antagelse er, at graviditetskvalme skyldes hormonændringer. Moderkagen producerer nye hormoner, som er med til at ændre den vanlige balance i kroppens hormoner, hvilket kan fremprovokere kvalme hos den gravide. Men findes der en løsning, på hvordan vi undgår kvalme.

Så man kan være glad, og nyde de skønne måneder med baby i maven. Det er jo en helt speciel tid, som aldrig kommer tilbage, og her skal vi helst huske, de ni måneder som dejlige og ikke en tid med hovedet nede i kummen. Du kan se hvad vores testmødre mener om disse armbånd, som kan købes på apoteket, som virker med akupunktur og helt uden medicin.

Vores testmødre har alle døjet med graviditetskvalme igennem deres graviditet og derfor var de oplagte testpersoner.

seaband mod graviditetskvalme

Rina Jørgensen

– Jeg var skeptisk til at starte med, men samtidig har tryk på akupressurpunkter tidligere hjulpet, når min ældste datter havde ondt i maven eller svært ved at falde i søvn. Så jeg håbede det også ville virke på mig, og jeg må sige at ”ja” det virker. Jeg tog dem på fra morgenstunden, og de gjorde det til at holde ud at være på arbejde. Indimellem kom kvalmen snigende, men så trykkede jeg lige på punktet på armbåndet og tog nogle dybe åndedrag, og så stilnede det af. Så jeg anbefaler virkelig andre gravide at prøve dem.

Christina Koldorf

– Nu har jeg testet Seaband armbåndet i uge 32 af min graviditet, og jeg må sige jeg er ked af, at jeg ikke har prøvet det noget før. Når jeg kan mærke at kvalmen er på vej, tager jeg armbåndene på og efter fem minutter, har det en effekt på mig. Det er så dejligt, og nu ved jeg at resten af graviditeten bliver nemmere.

seaband produkter

Stine Vogel

­­- Jeg er gravid i 7 uge og har haft kvalme, nærmest lige siden jeg fandt ud af jeg var gravid. Jeg er imponeret over hvor godt de virker, og at jeg har haft overskud til andre hverdagsting, i stedet for at have det skidt med kvalme.

Læs mere om Seaband her på deres hjemmeside: www.seaband.dk