Vi tester Kleenex Water Fresh vådservietter

Camilla M. Mortensen, Line Kranker og Louise P. Lundsholm har prøvet de nye vådservietter fra Kleenex i dagligt brug, og deres oplevelse kan du læse om her.

Camilla fortæller:

Camilla er mor til Sander på seks, og Zola der er fem år, hun fortæller:
– Vådservietter kan bruges til det hele. For eksempel på fisketuren, når ungerne lige skal mærke på fisken. Det er også praktisk af have dem i nærheden, når vi drikker kakao, for det efterlader jo det fineste chokoladeoverskæg.

Vi har haft dem med på farten, og jeg elsker vådservietter, der rent faktisk er ordenligt våde, og består af 95 % vand og ingen udtørrende alkohol. Jeg har brugt vådservietterne til mange ting – også til rengøring af grillen – og så er det smart, at vådservietterne rengør og virker antibakterielle på samme tid. Selv en “Ups mor-oplevelse” med tusch på verdens mest modtagelige og sarte bordplade, kunne fjernes meget nemt med vådservietterne, fortæller Camilla.

Gode til både voksne og børn:

Line Kranker er dagplejemor og har selv tre børn – Laura på otte, Alfred på fem og Otto på et år, og bruger, om nogen, massevis af vådservietter. Meget aktivitet foregår udendørs – også frokosten en gang imellem.

– Efter en god formiddag i haven med mine dagplejebørn, skal frokosten selvfølgelig også nydes ude. Efter børnene har gravet i jord og sand, er disse Kleenex Water Fresh anti-bacterial vådservietter smarte. Jeg kan hurtigt få tørret børnenes hænder, så de er rene, når børnene skal spise. Børnene har også været med til at grave efter jordbærplantestiklinger, og med både jord og vand, som blev til mudder på fingrene, var jeg glad for at have en af de praktisk pakker med 12 stk. i lommen. Der er mange børn og voksne i mit hjem, og efter et par uger med en del snot og ondt i ørerne, er det godt at give hjemmet en ordentlig tur med rengøringen. Så er det nemt lige at aftørre håndtag, puslepude og stolene med Kleenex Water Fresh anti-bacteriel vådservietterne, siger Line.

Med på farten:

Louise er selvstændig frisør og mor til Mikas, som er fire år. Hun tog med en veninde på shopping-tur til Malmø, for hun elsker byen butikker og deres store udvalg. Hun havde pakket Kleenex Water Fresh til turen. Her er hvad hun har at sige om vådservietterne:

– Jeg er vildt begejstret over, at der nu findes antibakterielle vådservietter uden alkohol, så jeg ikke behøver at have den traditionelle lille flaske håndsprit med. Det svier nemlig helt vanvittigt, når man har små klipperifter på fingrene, som jeg har på grund af mit arbejde som frisør. Vådservietterne er blødere og tykkere end dem, jeg almindeligvis bruger, og så har de en mild duft, der efterlader en følelse af velvære og renhed. Mikas har også godkendt dem, og han hader ellers at få tørret ansigtet. Han siger: ” aehhh mor, den dufter daaaaajliiig”. De er milde og indeholder jo også, aloe vera og e-vitamin, fortæller Louise.

Kleenex Fresh Wipes vådservietter

Vådservietter er virkelig praktiske, men indtil nu har de mest været til ”babybrug”. Det har Kleenex nu ændret på, for den klassiske Kleenex-familie er nu udvidet med Kleenex Water Fresh vådservietter i to forskellige udgaver. Den ene er særligt mild og indeholder aloe vera og og e-vitamin, den anden er anti-bakteriel, og fælles for dem er at de er helt fri for alkohol. Vådservietterne findes i 12 stk. og 40 stk. pakker og findes på hylden i de fleste supermarkeder ved siden af de klassiske Kleenex-lommetørklæder. Prisen er ca. 10,- kr. og ca. 18,- kr.