Vi tester 2-i-1 solspray og anti-itch gel

Solspray den både beskytter mod solens stærke stråler og samtidig plejer huden og giver den næring. Vi kigger også på en gel, der dæmper kløe. Solen har allerede skinnet mange dage denne sommer, hvilket gjorde det dejligt nemt for vores tre testfamilier, da de prøvede Decubal 2-i-1 solspray med faktor 30 og Decubal anti-itch gel.

Af Henriette Rosenthal

Alyzza Højby Nielsen

Jeg er ikke stolt over at indrømme det, men jeg har faktisk aldrig rigtig gået op i at bruge solcreme på mig selv – mine børn bliver altid smurt ind, når solen er fremme. Da jeg var yngre handlede det 100% om at jeg gerne ville være tanned og jeg var af den klare overbevisning, at fordi jeg aldrig er blevet solskoldet, så var solcreme ikke nødvendigt.

Men så vendte hele mit syn på det fra den ene dag til den anden. Jeg blev mor. Jeg passer på mine børns hud ved at give dem solcreme på, og derfor må jeg også passe på min egen. Både for at være et godt eksempel, men også for min sundheds skyld.
Decubal 2-i-1 solspray dufter helt neutralt, er ikke klistret at smøre ud og tørrer hurtigt ind i huden. Decubal anti-itch gel er rigtig fin til børnenes myggestik.

Decubal 2-i-1 solspray og anti-itch gel

Nanna Hafnov

– Decubal 2-i-1 solspray er virkelig nem at påføre på huden uden at virke fedtet og den efterlader ingen mærker på huden, som mange solcremer kan være tilbøjelige til. Den har fungeret rigtig godt, specielt fordi, den er vandfast, så Loke har kunne have den på i badebassinet, og han er ikke blevet solskoldet på nogen måde.

De dage hvor det var rigtig varmt og vi gik indendørs efter en lang dag, smurte jeg både ham og mig selv ind i Decubal anti-itch gel, som virker meget behagelig og afkølende på huden. Den virker også til at fugte huden godt. En af dagene var jeg blevet lidt rød, og der hjalp den virkelig hurtigt. Allerede dagen efter var jeg ikke rød mere.

Sabrina Møller

– Vejret var fantastisk, da vi skulle prøve Decubal 2-i-1 solspray, så vi fyldte vand i sandkasselåget og børnene fik solbeskyttelsen på. Vi ville jo gerne lige se, om den virkelig var vandfast og det var den sørme. Efter badeturen kunne man tydeligt se, at solbeskyttelsen stadig sad på huden og ikke bare var blevet “vasket” af efter de kom i vandet.
Jeg brugte selv Decubal anti-itch gel på min lidt solskoldede hud. Den virkede dejlig blød og var ikke klistret på huden, hvilket gel ellers godt kan være.

Du kan læse mere om Decubal 2-i-1 solspray og anti-itch gel på deres hjemmeside her: www.decubal.dk/

Du kan også finde flere test af Decubal´s Produkter under fanen Børn & Fritid tester.