Vi har testet showet Flying Superkids

To familier har været på besøg hos Flying Superkids, her kan du læse mere om hvad de synes om showet:

“Annonce”

Liselotte Asmussen var afsted med sine børn på 7, 8 og 9 år.

Min datter Clara på 8 år blev ellevild, da hun fik beskeden om at vi skulle se Flying Superkids. Det er noget hun har ønsket sig at opleve længe og vi kunne ikke komme hurtigt nok ud ad døren, da den store dag endelig kom. Hun var hoppet i glitter og pailletter, for som hun sagde, var det en festlig dag og det måtte jeg give hende ret i at det blev det! 

Masser af sjov før showet

Vi ankom i god tid og solen skinnede ned over det store telt og den kæmpe aktivitetspark. Vi havde læst om aktivitetsparken, som man frit kunne benytte før forestillingen og fik overraskende hurtigt to timer til at gå. Her var noget for både børn og voksne, nemlig mulighed for at finde sit indre “superkid” frem. For her er alt fra trampoliner, airtracks, hoppeborge, gynger, sjippetove og hulahopringe og ovenikøbet en skattejagt, som udløste en præmie. På pladsen foran teltet er det muligt at købe Flying Superkids Merchandise, lidt at spise, kaffe, sodavand og popcorn og ja det høre sig helt bestemt til når man skal ind og se så gennemført og flot et show. Og pigerne fik brugt lidt lommepenge.

Selve showet

Teltet var godt udnyttet og vi fik indtryk af, at uanset hvor man sad i teltet vil man kunne se og følge sig som en del af showet. Det var et vanvittigt show, meget vildere end forventet med musik, sang, gymnastik, humor, ild, konfetti og de vildeste spring. (Som gjorde mor her helt nervøs). Hold da op hvor er det nogle dygtige børn, som man virkelig kan mærke brænder for det de laver og har et helt igennem fantastisk sammenhold. Selv direktøren kan man mærke helt ude på bænkene, han brænder virkelig også for det her og for børnene og deres gymnastik. Pigerne sad flere gange med munden åbne, og klappede i takt med musikken og det andet publikum, der var en helt igennem fantastisk stemning og de seje superkids var rigtig gode til at involvere publikum.

Gennemført show

Alt er gennemført og passer sammen, både scenografien, koreografien, tøjet og håret. Det hele spillede og blev ved med at imponere. De 2 timer, som showet vare fløj afsted og vi kunne snildt have klaret en omgang mere. For hold da op hvor er de børn dygtige. Selvom showet er lavet for underholdning, var de rigtig gode til at få implementeret gode budskaber, om venskaber og om at leve i nuet. Flying Superkids showet byder på noget for enhver og det når helt ud over scenekanten og lige ind i hjertet, børnenes livsglæde smitter virkelig af på publikum.

Efter showet var børnene så søde at komme ud, så man kunne få autografer og få taget et billede hvis man havde lyst og vi stod selvfølgelig i kø for lige at få det sidste stjernestøv og stemning med.

Da vi kørte hjem, var pigerne på bagsædet helt oppe at køre, de havde haft den fedeste oplevelse, som snakken gik på hele vejen hjem. De sang sangene fra showet og udvekslede deres nye drømme om selv at blive en Superkid. Børnene synes at Flying Superkids var så seje og var meget imponerede over at de ikke gav op, hvis det de skulle vise ikke gik lige efter planen, men blot forsøgte igen.

Tak for en helt igennem fantastisk dag.

Ditte Falke var afsted med tre børn på 3, 5 og 14 år.

Flying Superkids-forestillingen har længe været efterspurgt i vores familie, da vores 5-årige søn, Ville, selv går til gymnastik på Springgården, hvor de træner. Derfor var jeg hurtig til at takke ja, da muligheden opstod, og vi blev ikke skuffede. To timer før forestillingen kan man benytte sig af Kia Family Park uden for teltet, hvor der er mulighed for at springe på airtrack og trampoliner, hoppe på hoppeborge, klatre på klatrevæg og meget mere. Det er lige noget for vores energiske børn. De havde en fest og fik brændt en masse energi af inden forestillingen.

Masser af action

Showet var action-packed og medrivende. Det var fyldt med flotte spring og sjove indslag. Artisterne er meget dygtige. Det er langt mere end en almindelig gymnastikopvisning. Det er gennemført ny-cirkus med akrobatik og spring. Vi havde tre børn med på henholdsvis 3, 5 og 14 år, og alle var dybt optaget under første halvdel af showet. Halvvejs igennem var der pause, og for den yngste kunne vi nok godt være stoppet der. Men med en god portion popcorn klarede hun også anden halvdel.

Efter showet fik vi autografer, og der var det den 3-årige, der var mest starstruck, så selvom det var svært at sidde stille, syntes hun, det var fedt alligevel. Da vi kom hjem, øvede vi spring på vores egen airtrack hele eftermiddagen, og så kunne ham på fem år pludselig godt lege med hula-hop ringene, det har han ellers aldrig kunnet før.

Det var så fantastisk en dag.

Du kan læse mere om aktiviteter for børn hos Flying Superkids her: