Vi har testet maskiner der gør udendørs rengøring til en leg.

Dea Larsen elsker sit hus og dejlige have. Hun har en stor familie, der gerne samles på hendes terrasse, hvor en stor markise og terrassevarmere sørger for, at sæsonen for udeliv kan strækkes til det maksimale. Hun sætter pris på at hjemmet, både inden- og udendørs, præsenterer sig bedst muligt.

“Annonce”

Effektive mod alger og snavs

– Det passede perfekt, at vi skulle prøve Bosch Universal Aquatak 125 højtryksrenser og den batteridrevne Fontus. Den første brugte vi til at rense terrassen med. Sidste år fik vi fjernet mange års alger og snavs af en professionel, og det var ret dyrt. Derfor var det helt perfekt ”timing” at give terrassen og fliserne omkring huset en opfriskende omgang med Universal Aquatak 125, som er tilsluttet haveslangen.

Hvis vi gør det, når fliserne trænger, så når det hele ikke at gro til igen. Jeg lagde mærke til, at den var mere støjsvag, end jeg havde forestillet mig. Det er rart, i forhold til det gode naboskab. Vores havelåge trængte også til at blive frisket op, og det tog ingen tid med højtryksrenseren.

fjernet alger

Kan bruges til biler og hunde

Bosch Fontus er smart, fordi den ikke skal tilsluttes til el eller vand. Jeg tog den med ud på parkeringspladsen, og gav min bil en overhaling. Fælgene blev som nye at se på. Vores to hunde Bella og Cosmo benyttede straks lejligheden til at springe ind og snappe efter vandstrålen. Det er en leg, de elsker, og det er praktisk, for når de har været på tur og er mudrede, elsker de at bliver ”spulet”, inden de kommer ind i bryggerset, fortæller Dea.

I Hvidovre bor familien Jensen, og Marias mand var særligt godt tilfreds med at prøve Bosch Universal Aquatak 125 højtryksrenser og den batteridrevne Fontus. Fruen havde nemlig fået den glimrende idé, at alle havemøbler og terrassen trængte til en sensommer rengøring. Nu blev det pludselig meget sjovere at gå i gang med opgaven.

Bord rens

– Jeg anede ikke, hvor meget man kan bruge en højtryksrenser til. Med sådan en kan det hele jo lynhurtigt komme til at stå snorlige. Terrassen trængte til rengøring, og det samme gjorde trappen. Det tog inden tid at ordne begge dele med Universal Aquatak 125. Den anden model der hedder Fontus, er smart fordi jeg kunne tage den med nederst i haven, hvor vi har endnu en terrasse. Møblerne blev vasket effektivt, uden jeg behøvede at have vand eller el tilsluttet. Jeg synes at begge produkter har nogle fede ”features” hver især, men bedst af alt er at de er effektive og i en rigtig god kvalitet, udtaler Michael.

www.bosch-garden.dk