Vi har testet Capri Sun juicer

Lad os starte bagvendt og fortælle, hvad der ikke er i de læskende frugtdrikke, som vores seks ”testbørn” har smagt på. Capri Sun indeholder absolut ingen kunstige smags-, tilsætnings- eller farvestoffer. Til gengæld indeholder de 100 % naturlige ingredienser, og det er frugt, sukker og vand – intet andet.

´”Annonce”

Capri Sun pong

Luise er mor til Bertram på 15, Agnes på 13, Dagmar på fire og Vera på to år, og der var stor jubel, da familien modtog pakken med de læskende drikke. Familien var blevet udfordret til at finde på noget sjov med Capri Sun, og det var intet problem. Da børnene ikke er helt gamle nok til beer pong, spillede de Capri Sun pong i stedet for. Det var et kæmpe hit. Man må også sige, at timingen var perfekt, for Agnes og Bertram blev fejret ved en fælles fødselsdagsfest, og så var der Capri Sun til alle.

ungerne tester Capri Sun

– Jeg blev lidt nostalgisk, for jeg drak nemlig selv Capri Sun, da jeg var barn. Jeg kan godt se, at der er kommet flere nye, spændende smagsvarianter til siden. Jeg elsker, at alle deres drikke er fyldt med saftig smag, at de indeholder naturlig frugtsaft, og at de derudover er fri for konserveringsmidler og kunstige smags- og farvestoffer. Agnes og Bertram er meget begejstrede for de store med appelsin og fersken, og genluk funktionen er smart, når de er med i tasken. Vera elsker monster alarm-saften, og Dagmar den med appelsinsmag. Der er noget for dem alle, og den nye indpakning er sjov, særlig for de mindste, med ansigter og figurer. Vi lagde den ene pakke i fryseren, så saften kunne blive til lækker is, som børnene kunne få ud i haven, da vejret pludselig blev til at bade i svømmebassinet.

Jeg er glad for, at den tomme emballage fylder så lidt i skraldespanden. Capri Sun kommer helt sikkert til at være en del af vores faste sortiment i køleskabene – jeps, vi er en stor familie, så der er flere, fortæller Luise.

Maria Mathiassen er mor til Alexis på seks og Lucas på otte år og også de var klar på noget sjov med Capri Sun, så derfor lavede de ”gæt en smag”.

Capri Sun smagstest

– Det syntes de rigtig var sjovt, da deres smagssans virkelig kom på en – for dem – udfordrende prøve. De havde da også lidt svært ved et par stykker af dem, men kirsebær og appelsin kunne de straks smage. Både Alexia og Lucas var så vilde med legen, at de gentog den med hinanden senere på dagen. Vi prøvede også at spille beer pong – eller Capri Sun pong, som vi kaldte det. Desværre var vejret ikke til at spille det udenfor, så køkkenet blev ryddet, og så blev der spillet Capri Sun pong til den store guldmedalje. De var kæmpe fans af det, så det kan anbefales at prøve og det kræver ikke meget – krus, og Capri Sun og bordtennis bolde, og så er børnene underholdt i lang tid. Alexia og Lucas var særligt vilde med den klassiske appelsin og orange/fersken-smagen.

Fylder meget lidt i skraldespanden

Tom emballage tager meget plads i skraldespanden, og mange af os affaldssorterer da også samvittighedsfuldt. Derfor er det smart, at Capri Sun emballeres i en pose, der næsten ingenting fylder, når læskedrikken er drukket og posen smides ud. Emballagen fylder mindre og er ti gange lettere end anden emballage, der findes på markedet, og det betyder meget i forhold til at mindske miljøbelastningen, når Capri Sun-læsedrikkene transporteres ud til butikkerne. 

Løs mere om tips og trick til en sundere hverdag her: bornogfritid.dk/tips-og-tricks-til-en-sundere-hverdag/

Læs mere på https://www.capri-sun.com/dk/