Velsmagende grød til familiens yngste

Kender du det? At når noget er nemt – særligt når det er noget, der handler om vores baby – fremkalder det en lille snert af dårlig samvittighed? Måske tænker du også, at det er bedst, hvis alt er hjemmelavet fra bunden, men når der er grød til den lille på menuen, kan du vælge den nemmeste løsning med god samvittighed. Hos Semper laver de god og naturlig grød helt uden kunstige tilsætningsstoffer. Det gør det nemt at servere et sundt grødmåltid for din baby – også når I er på farten.

Af Henriette Rosenthal

Louise Kamper – Ida Marie har fået serveret grøden fra Semper tre gange dagligt. Hun har fået klippet sit tungebånd, der var for stramt, så grød er faktisk det eneste, som hun kan spise i øjeblikket. Derfor er det virkeligt lækkert, at Sempers grød findes i så mange varianter. Grøden går rent ind hos den unge dame, udtaler Louise.

Laila Memborg – Agnes er fem måneder og det er første gang hun smager grød, så det var jeg ret spændt på. Vi startede med havregrøden og prøvede med et par teskefulde. Hun er glad for både havregrød og aftengrød med ris og gulerod, de er et kæmpe hit. Det er dejligt at vide, at hun får den næring, som hun har brug for via grøden fra Semper, siger Laila.

grød semper produkt

Nemt, i en travl hverdag

Louise Kanstrup Kronborg Pedersen – For os er Sempers produkter uundværlige i en hverdag, hvor tingene indimellem skal gå lidt stærkt. Leonora har smagt smagsvarianterne lige fra gulerod/pasta, gulerod/broccoli til sveske/pære til æble/pære. Leonora kan lide alle smagene. Men favoritten er æble/pære, som gerne skovles ind.

Det er dejligt, for jeg vil ikke gå på kompromis med smagen af min datters mad, selvom tingene nogle gange skal gå stærkt. Det er rart, at grøden fra Semper er hurtigt og nemt tilberedt, når Leonora er træt og trænger til at sove. Jeg vil også lige slå et slag for Sempers nye indpakning, som er meget brugervenlig, siger Louise.

Ermina Jørgensen – Både Liam og Ida var vilde med de forskellige smagsvarianter. Ida har haft en svær start på livet og har derfor ikke en normal mundmotorik. Grøden har simpelthen gjort underværker for hendes vækst og trivsel. Liam har fået grøden fra Semper både til morgen-, middag- og aftensmad og jeg elsker at se hans glade ansigt, når han har smovset i grøden, fortæller Ermina.

Læs mere om de lækre produkter til de mindste, her på deres hjemmeside: www.semper.dk/