Varme fødder til små krudtugler

Overgangssko er sko, som både skal holde børnenes fødder varme og tørre. Det gør ikke noget, hvis skoene er pæne, og samtidig skal de også kunne løbe super-stærkt – altså skoene. Vi har testet børnesko til de små krudtugler, og glæden ville ingen ende tage.

Af Susanna Johansen

“Annonce”

Selv om solen skinner, og det er blevet varmere i vejret, kan det stadigvæk godt være vådt, mudret og lidt køligt at opholde sig ude hele dagen. Vores børns fødder skal bære dem gennem hele livet, og derfor er det vigtigt, at de små fusser også bliver forkælet med sko, som sidder godt fast, og som holder fødderne tørre og varme.

Vi har bedt nogle søde tøser om at teste forårets sneaks fra Viking Outdoor Footwear. Læs her, hvad de synes.

– Skoene fra Viking Outdoor Footwear har en Gore-Tex membran som holder ungernes fødder tørre og varme hele dagen.
– Jeg, som mor og vaskekone, er glad for, at man kan vaske dem i maskinen på 30 grader, når nu mine piger tiltrækkes af vandpytter og mudder, fortæller mor Jeanette Rasmussen.

– Astrid kan ikke komme hurtigt nok ud ad døren med sine nye sko, så jeg må bare følge med så godt, jeg nu kan. Astrid har nemlig testet sko fra Viking footwear, og hun elsker sine nye sko, fordi de kan løbe meget hurtigt. Mor Dorthe fortæller, at hun er taknemmelig for, at skoene kun skal en tur i vaskemaskinen på 30 grader, og så står de som nye igen.
– Astrids fødder er tørre og varme, og jeg vil helt sikket anbefale disse, hvis ungerne mangler et par overgangssko, slutter mor Dorthe Sofie Kjærsgaard.

Fart over feltet

– Nora har krudt i r…, og når hun er udenfor, er der fart over feltet. Hun er bestemt ikke bange for at blive beskidt. Så det er ret heldigt, at hun har sko på fra Viking Outdoor Footwear, som er med GORE-TEX, så fødderne holdes tørre. Skoene tåler også at blive vasket i vaskemaskinen, når de er blevet alt for beskidte. Det er ret heldigt, ellers kunne jeg købe nye sko hele tiden.
– Pasformen er helt perfekt. Der er intet der klemmer, og skoene er gode at have på en hel dag på legepladsen, fortæller mor Marie-Louise Hylleberg Østerlund.

– Anna er helt vild med sine nye sneaks fra Viking Outdoor Footwear. Skoene er helt perfekte til en balletpige, kombineret med vildbasse. Der er en lille smule bredde i dem, så det betyder, at Anna ikke får klemt sine tæer, men at hendes fødder har det fantastisk i lige præcis denne model, fortæller mor Maja Kroman.