Tøj til hele familien

(Annonce)

Vinden rusker og regnen kommer i byger, Kong vinter har meldt sin ankomst. Det betyder, at vores garderober skal udskiftes, og det gælder for hele familien. Så hvad kan være nemmere end at finde en butik, der dækker hele familien, når der skal handles.

Af Susanna Hochheim

Hos Dansk Outlet finder du et bredt udvalg af modetøj til alle aldre og i alle størrelser. Deres butikker dækker fra top til tå, med kollektioner i diverse mærker til både mor, far og alle børnene. Du kan besøge en af deres 33 butikker, som er fordelt over hele landet, hvor deres hylder og stativer altid bugner af lækre nye kollektioner, som følger moden.

Hos Dansk Outlet opdaterer de deres sortiment hver uge året rundt, så du er sikker på, at du kan finde netop dét, I står og mangler. Det betyder også, at du kan handle ét og samme sted til hele familiens garderobe. Fordelen ved at handle ét sted er, at du ikke skal gå og huske på, hvor de forskellige varer er købt, når du skal gøre status på varerne.

Hos familien Lindbæk

Familien Lindbæk var ikke i tvivl om deres udmelding vedrørende testen af Dansk Outlet. De har fået tilsendt overtøj til efteråret, og har være ude og prøve det af i naturen.

– Vi elsker det overtøj, vi har testet, for vi kan nu bevæge os udenfor uden at blive kolde. Vi synes designet er virkelig flot, og er glade for reflekserne på drengenes termotøj, så de kan blive set i de mørke dage, vi går i møde. Tøjet er meget åndbart, og det er især dejligt, når man får lidt sved på panden af at fange vores ældste krudtugle. Vi er også superglade for at alt tøjet har lommer, både til voksne og børn, så vi kan have praktiske ting med, og samle fine ting fra naturen, som vi kan tage med hjem i varmen, fortæller mor Sarah.

Dansk Outlet - test af tøj

Hos familien Petersen

Line fortæller os, at drengenes termotøj er virkeligt blødt, lækkert og har en god pasform. Det passer godt til årstiden lige nu, da det holder dem begge varme og tørre. Line var så heldig at også modtage en vinterjakke, og her er der også kun lutter ros.

– Min vinterjakke er virkelig dejlig at have på, siger Line. Endvidere fortæller hun, at hendes nye jakke er dejlig varm, den har en ret god længde og lækker kvalitet.

– Vi er faktisk virkelig positivt overraskede over, hvor god kvalitet det hele er, og i forhold til prisen, er dette virkeligt et sted, vi vil kigge, når der skal shoppes overtøj i fremtiden, afslutter mor Line.

Hos familien Jensen

teenagere har testet vinter tøj

I Hvidovre har Victoria, som er lillesøster, fået lov at teste thermo-heldragten, som hun bare er helt vild med, for nu føler hun, at hun at hun ligner de ældre piger ovre i skolen. De har nemlig også sådanne nogen heldragter. Ud over dette, er Victoria også lidt kuldskær, men det er heller ikke et issue mere. For med denne termodragt kan man holde varmen, bevæge sig og stadig være supersmart i skolen.

Elias er storebror, og han går altså ikke med hvad som helst, men her har Dansk Outlet igen ramt plet. Elias har fået sin megaseje vinterjakke, så nu har han, hvad han skal bruge vinteren over.

Mor Maria er superglad for at havde været med til at teste Dansk Outlet, hun kendte ikke til dem i forvejen, men det er bestemt ikke sidste gang, hun handler hos dem. Mor Maria synes virkeligt, at det spiller, når man får tøj fra Dansk Outlet, og slutter af med en stor tak, også for hendes egen vinterjakke, som hun tog i brug med det samme.

Hvad skal man se efter, når man handler overgangstøj og regntøj?

  • Vandsøjletryk på 1500 eller derover. Når vandsøjletrykket er over 1500 mm, kan du regne med at tøjet er vandtæt. Anbefalingen er dog, at
    tøjet har et vandsøjletryk på min. 3000 mm.
  • Tapede sømme, så vandet ikke kommer ind, hvor tøjet er syet sammen.
  • Åndbarhed, så kropsvarmen kan slippe ud, og børnene ikke bliver varme og fugtige.

Find en butik nær dig på danskoutlet.dk