Test af Casall Sportstøj

Det er blevet mere og mere in at gå op i en sundere livsstil, hvilket betyder at leve sundere, træne, motionere og spise sundere. Træningscentrene er fyldte med folk, der gerne vil være mere veltrænede og føle at de gør noget godt for sig selv.

Og når vi gør noget godt for os selv, gør det jo ikke noget at man ser lidt godt ud samtidigt.

Vi har testet brandet Casall, der har mere end 30 års erfaring med at udvikle professionelle undervisningsprodukter på sportssiden, og samtidigt er de også dygtige til at klæde os på, så vi er klar til vores daglige eller ugentlige motion, hvad enten det er løb, hop, styrketræning, dans eller yoga. Deres filosofi om at integrere designersportstøj og værktøjer til at skabe en komplet træningsoplevelse, er deres kernekompetence.

Casall er i konstant udvikling, for at udvikle deres sortiment. De benytter de mest bæredygtige stoffer og deres kollektioner scorer konsekvent høje point i forbrugertests hvert år. Det kan vi sagtens forstå, da deres sportskollektioner er i et lækkert design og kvaliteten er i top, hvilket gør tøjet meget slidstærkt.

Kate Jensen, har prøvet deres fitness-kollektion, og hun giver træningstøjet rigtigt fine anmeldelser. Hun fortæller, at hun er vild med træningstøjet, da det kvalitetsmæssigt føles lækkert og at designet og farverne er smarte og bevægeligheden er i top. Det er behageligt at have på, og sidder ikke og strammer de forkerte steder under de forskellige træningsøvelser.

Træningstøj kan være svært at finde, specielt når der er tale om sports-bh´er. Casall’s sports-bh kollektion findes i dag i et bredt udvalg, da der findes til alle former for træning, fra lav til høj intensitet. Ens for alle deres sports-bh’er er kvaliteten, funktionaliteten og et lækkert design. Dea Larsen var specielt glad for de behagelige sports-bh´er. Som hun udtaler: Jeg har fra naturens side store bryster, og det kan godt være svært at finde sports-bh´er, der giver god støtte og hvor man føler, at brysterne bliver holdt på plads, men jeg har nu fundet mit nye yndlingsmærke.

Se mere på http://www.casall.dk/