Test af Blomdahls smukke smykker

Smukke smykker og uden allergiske reaktioner.

Flere og flere lider af en eller anden form for allergi, nogle har nikkel allergi. Hvilket gør at det kan være svært at finde smykker, som både passer på os og vores pengepung. Men der er heldigvis nogle der tænker i allergier også når der skal udvikles smukke smykker. Alle smykker fra Blomdahl Medical er udviklet i samarbejde med hudlæger, og de er faktisk fri af nikkel, bly, cadmium og andre uhensigtsmæssige stoffer. Så med Blomdahl ’s funklende smykker går man ikke galt i byen, hvis man gerne vil passe på sig selv og sine børn.

Vivi Lunddal også kaldet @MY_sweetuniverse på instagram, og hendes døtre, har testet smykkerne fra Blomdahl og de kan stå inde for at her er der ikke tale om allergiske reaktioner.

Men måske en form for afhængighed af smukke ørestikker, ringe, halskæder osv. Har du måske haft svært ved at finde smarte øresmykker, som ikke risikerer at fremkalde en allergisk reaktion? Så er det hos Blomdahl Medical du skal søge, lyder det klart fra familien Lunddal, du finder et væld af lækre øresmykker, som er udviklet i samarbejde med hudlæger, og derfor er både hud- og allergivenlige.

Den del af Blomdahls øresmykker, der er i kontakt med huden, er fremstillet af nøje udvalgt plastik eller titan af medicinsk kvalitet, og derfor er der ingen risiko for at få nikkelallergi.

Alle smykker fra Blomdahl Medical, leveres i en hygiejnisk og forseglet indpakning, den såkaldte Clean Pack, hvor etiketten fungerer som forsegling.

https://www.blomdahl.com/da/