Test af Blomdahls smukke smykker

(Annonce)

Smukke smykker og uden allergiske reaktioner.

Flere og flere lider af en eller anden form for allergi, nogle har nikkel allergi. Hvilket gør at det kan være svært at finde smykker, som både passer på os og vores pengepung. Men nogle der tænker i allergier, også når der skal udvikles smykker. Alle smykker fra Blomdahl Medical er udviklet i samarbejde med hudlæger, og de er faktisk fri af uhensigtsmæssige stoffer. Så med Blomdahl ’s smykker, går man ikke galt, hvis man gerne vil passe på sig selv og sine børn.

Vivi Lunddal også kaldet @MY_sweetuniverse på instagram, og hendes døtre, har testet smykkerne fra Blomdahl. De kan stå inde for, at her er der ikke tale om allergiske reaktioner.

Men måske en form for afhængighed af smukke ørestikker, ringe, halskæder osv. Har du måske haft svært ved at finde smarte øresmykker, som ikke fremkalder allergiske reaktioner? Så er det hos Blomdahl Medical du skal søge, lyder det klart fra familien Lunddal. Du finder et væld af lækre øresmykker, som er udviklet i samarbejde med hudlæger, og er hud- og allergivenlige.

Den del af Blomdahls øresmykker, der er i kontakt med huden, er fremstillet af nøje udvalgt plastik eller titan af medicinsk kvalitet, og derfor er der ingen risiko for at få nikkelallergi.

Alle smykker fra Blomdahl Medical, leveres i en hygiejnisk og forseglet indpakning, den såkaldte Clean Pack, hvor etiketten fungerer som forsegling.

https://www.blomdahl.com/da/