Tandplejeprodukter til familiens yngste

(Annonce)

Bidering og tandbørste, to ting som er uundværlige, når gummerne begynder at klø på din baby og tænderne bryder frem. En tredje ting som findes i mange ”babyhjem”, er sutter.

Af Henriette Rosenthal

Her prøver fire familier bidering, tandbørste og sutter fra Curaprox, som garanterer at alle virksomhedens produkter er helt uden skadelige stoffer.

Sutterne har en lidt anden facon end dem, du sikkert kender, og det er der en god grund til. De er udformet, så tænderne ikke tvinges udad. Derfor undgår man risikoen for, at barnet udvikler ”suttebid”, som senere skal korrigeres.

Lækkert design og god kvalitet

Liv Juul er mor til Lauge på 11 måneder og Nynne som er næsten fire år.
– Begge børn er vilde med tandbørsterne, som er i et superflot og enkelt design. Lauge på 11 måneder skriger hver gang, han ser tandbørsten, fordi han vil have den – det betragter jeg som et godt tegn. Børsterne er helt bløde, så de gør ikke ondt på gummerne.

– Bideringen er fin med de små kugler i, som gør at der er lidt lyd, men det bedste har været det lille børstehoved på den, som har været god til Lauges gummer. Især nu hvor han lige har fået sin ottende tand.
– Lauge er lidt skeptisk i forhold til sutterne, men jeg synes at faconen virkelig giver mening i forhold til at undgå påvirkning af gane og tænder.

Et godt greb

barn børster tænder med curaprox tandbørste og tester bidering

Camilla Rossens datter Mille My på 13 måneder var glad for bideringen, da gummerne kløede.
– Tandbørsten er rigtig nem at bruge, når man børster de små poders tænder. Den er god at holde på, i modsætning til mange andre tandbørster, vi har prøvet herhjemme. ”Gummidutten” i enden af tandbørsten er rigtig god, når gummerne kløer.

– Mille My var også glad for hendes bidering. Der var flere tænder på vej og den lille tandbørste på bideringen, har været god når bisserne kløede.
– Jeg vil indrømme, at sutten krævede en del tilvænning, men nu er den blevet accepteret. Jeg er virkelig fan af designet. Alene tanken om, at sutterne forebygger misdannelser i kæben og skåner tænderne, burde jo gøre at alle forældre skifter deres børns sutter ud med denne.

Stine Vejbirk datter Emma på 16 måneder vænnede sig hurtigt til de nye sutter.
– Emma har altid været glad for sutter, og da vi modtog pakken, prøvede vi straks sutterne. Hun skulle lige se den nye facon an, men efter to minutter, ville hun ikke have de ”gamle”.

– Emma var ved at få hjørnetænder, da vi modtog produkterne og derfor blev hun hurtigt stor fan af tandbørsten, da den har et led i midten af gummi, som er godt at gnubbe gummer med.
– Emma kunne nemt holde på børsten, og har prøvet at børste tænderne selv. Hendes far eller jeg har selvfølgelig børstet efter. Jeg er vild med farverne og designet, som giver et farvestrålende pift på badeværelset.
– Bideringen var god og lå godt i Emmas hånd. Hun syntes at den var lige så sjov som legetøj, som den var god for tænderne.

Bidering underholder under bilkørsel

bidering, sut og tandbørste fra Curaprox.

Kristine Bine Hansen er mor til Noah, som er 10 måneder.
– Bideringen er et stort hit herhjemme. Noah virker utrolig glad for den. Vi har brugt den meget, når vi har været ude at køre bil. Noah har både brugt ranglen som er integreret i bideringen – lyden er meget behagelig og på ingen måde voldsom, da det er små kugler, som er i den. Han har også været meget glad for den lille ”børste” som er på bideringen. Den har virket til at ta’ toppen af, når gummerne kløede.

– Noah var lidt forsigtig i forhold til sutterne. Til at starte med, virkede det som om, han slet ikke vidste, hvad den skulle i munden for. Han spyttede den ud, men tog den så alligevel op til munden flere gange. Efter 1-2 dage, hvor jeg gav ham den i munden, når han var trist, fandt han pludselig ud af, at den kan bruges til de kløende gummer. Jeg havde aldrig før set sådan en sut, men synes,
at det er superdejligt, at et firma udtænker nyt design, der tager hensyn til gane, gummer og tandstilling.

Du kan læse mere om curaprox og deres skånsomme produkter her på deres hjemmeside: www.curaprox.dk