Sutter med indgraveret navn

Hos Navnesutten.dk indgraveres barnets navn på sutterne. Så kan skriften ikke slides af og holder også fint, når sutterne koges for at fjerne de urenheder og bakterier, der samles på sådan en. Alle navnesutterne er selvfølgelig BPA-, PVC- og phthalatfri.

Af Henriette Rosenthal

lille alva tester sutter fra navnesutten

Jeg synes, at det er et ”must” med navn på sutten, af flere årsager: Det er helt klart det mest praktiske, når de starter i vuggestue/dagpleje, så pædagogerne/dagplejemoren ikke skal gå og gætte, hvilken sut der tilhører hvem, og når navnet er indgraveret på sutten, forsvinder det jo ikke. Det er langt mere praktisk fremfor et navnemærke, som ikke holder lige så godt. Det er også praktisk, når man er i mødregruppe med sit barn, eller besøger familie eller venner, der også har småbørn som bruger sut, udtaler Amanda Olsen.

mille my prøver sutter fra navnesutten.

Mille My er vild med sine to nye sutter. Den lille diva kan ellers godt være lidt kræsen, når det kommer til sutter, men disse navnesutter er hun helt vild med. Jeg synes, at det er pivsmart, at der er navn på, så de ikke bliver væk eller forbyttet i ”vuggeren”, siger Camilla Rossen.

Emilia tester sutter

Jeg er ekstraglad for at der er indgraveret navn i sutterne i denne tid, hvor det er mere vigtigt end nogensinde, at børnene ikke får forbyttede sutter i vuggestuen, siger Camilla Larsen


Navnesutter i suveræn kvalitet.

baby tester sut.

Sutterne fra navnesutterne er lækre i kvaliteten, og er samtidig også superflotte. De har en god størrelse, så Josephine kan gribe fat i sutten og putte den i munden. Sutten danner et godt vakuum og slutter sig godt fast om munden. Inden længe skal Josephine i vuggestue, og der er det bare et must at der er navn på børnenes ting. Vi har før været ude i at skrive forbogstav med tusch, eller andre løsninger som forsvinder igen, men det behøver vi ikke denne gang, takket være de fine sutter med indgraveret navn, fortæller Julie Neermann.


leonora tester navnesutter fra navnesutten

Det var så fint at Leonora prøvede de fine navnesutter, og tal da lige om nogle gode af slagsen. De får topkarakter herfra. Jeg elsker simpelthen, at der er navn på sutterne, for det gør dem personlige og det er dejligt, også selv om Leonora ikke er startet i vuggestue endnu, hvor det er helt nødvendigt med navn på sutten, siger Marie-Louise Christensen.

Du kan læse vores tidligere test af Navnesutten her: www.bornogfritid.dk/vi-tester-navn-paa-barnets-sutter/