Styrk kroppens naturlige forsvar

Vinteren er årstiden, hvor mange døjer med ondt i ørerne og halsen.

Af Henriette Rosenthal

Det gør ondt og koster mange sygedage. Vidste du at man kan forebygge infektioner i de øvre luftveje ved hjælp af en daglig sugetablet eller pulver med jordbærsmag, som både voksne og børn der er ældre end seks måneder, kan have glæde af?

Hvordan virker det?

Nogle børn og voksne lider oftere af ondt i hals og ører, fordi deres naturlige forsvar i mundhulen typisk indeholder færre af de bakterier, som er en del af et stærkt immunforsvar.
Throat & EarVärn fås som sugetabletter eller i pulverform og tilfører disse bakterier, som mundens slimhinder, der er kroppens første barriere imod bakterie- og infektionsangreb, har brug for. De gode bakterier frigives i munden, når sugetabletten eller pulveret opløses.
De hæfter sig i mundhulen, breder sig og styrker den eksisterende mikroflora.

Throat & EarVärn, barn med drøn tester.

Vi tester

Vi søgte to testfamilier blandt vores Instagramvenner, og er nu spændte på at følge dem indtil Børn & Fritids februarudgivelse, hvor du kan læse om familiernes erfaringer med Throat & EarVärn.

Maria Sørensens to sønner på to og fire år har begge problemer med ører der driller gevaldigt gennem hele vinteren. Begge drenge har fået lagt dræn i ørerne to gange. Familien vil meget gerne undgå at drengene skal lægges i let narkose og have indopereret dræn i trommehinden igen.

Udover at væske og betændelse i mellemøret gør forfærdeligt ondt, er det også noget skidt for barnets sproglige udvikling, da det nedsætter hørelsen.

Throat & EarVärn, børn tester

– Jeg har to ørebørn og jeg ved af erfaring, at vinteren er sej at komme igennem uden talrige forkølelser, som sætter sig i ørerne på drengene. Derfor glæder vi os til at prøve Throat & EarVärn. Det ville være dejligt at undgå flere mellemørebetændelser. Mine drenge er begge sprogforsinkede og deres talepædagog har fortalt mig, at væske og mellemørebetændelse der kræver dræn i ørerne, sætter barnet cirka seks uger bagud i sin tale, fortæller Maria.

Maria Sigl har en søn på to år. Hun kunne desværre nikke genkendende til vores forespørgsel på Instagram. Vi søgte børn der ofte døjer med forkølelse, snot, ondt i ørerne og halsen, der kunne tænke sig at være med til at teste forebyggende sugetabletter med jordbærsmag.
– Ja tak, jeg har en vuggestuedreng på to år, som har de problemer konstant, svarede Maria.
Det bliver spændende at finde ud, af om de tre raske gutter kommer bedre igennem vinteren ved hjælp af Throat & EarVärn.

Du kan læse mere om Throat & EarVärn her på deres hjemmeside: www.mitørebarn.dk/