Sommerens førstehjælpskasse

Mor har altid et plaster i lommen, tasken eller i skuffen. Plaster kan være med til at virke som en trøst på vores børn, når de har slået sig. Men det er også med til at holde skidt ude og blod inde, når uheldet er sket.

Af Susanna Johansen

“Annonce”

Plasteret er hele Danmarks hjælpende hånd, når vi har slået os, både ved knubs og blødende knæ, hudafskrabninger og sår. I NEXCARE™ serien kan du få plaster, der passer til enhver lejlighed eller skade – det betyder at du kan vinke farvel til de gamle plastre i skuffen, som enten sidder alt for godt fast, og som gør ondt når de skal af igen, eller også sidder de måske slet ikke fast særlig længe.

NEXCARE™ plastre sidder og beskytter, som de skal, og når det skal af igen, så gør det bare ikke helt så ondt. Du kan simpelthen forbedre jeres førstehjælpskasse til sommerens strabadser, ved at lade disse plastre fylde skuffen hjemme hos jer. For her får du plastre, der sidder hele dagen. Nogle kan strække sig, for de er mere elastiske, og så sidder de bedre, og beskytter lige præcis der, hvor du har slået dig.

Du kan også finde vandtætte plastre, andre er med UV-Protection, og så er der dem, der fjernes helt smertefrit. Vi kan jo kalde det for 360° beskyttelse til hele familien.

Vi har bedt et par familier prøve de nye plastre af, for at se, om de nu også holder, hvad de lover.

Hjemme hos Mette Engel har de også testet NexcareTM, og Mette fortæller, at uanset sted og alder, så er det dejligt at være forberedt, hvis uheldet skulle være ude. Plastrene er virkelig gode og de forskellige størrelser, gør at de passer til alle slags uheld, til barn eller voksen.
Der findes endda vandfaste plastre, og nogle er med UVprotection, det er da smart.

Hjemme hos Kamilla Boesen er de virkelige glade for NextareTM plastrene, som virker helt fantastisk, og de er glade for, at det vandtætte
plaster faktisk holder vandet ude. Kamilla fortæller ydermere, at hun er overrasket over, hvor lækker overfladen er på de almindelige plastre. Så hjemme hos Kamilla er de helt sikkert klar til alle sommerens skader.

Nexcare™ produkter kan købes på de fleste apoteker samt online.