Skoletasker med perfekt pasform

Når barnet skal vælge sin nye skoletaske, er det ikke nok at den er flot og barnet er vild med farven og et flot motiv. Den skal også sidde rigtigt på barnets ryg, som skal kunne holde til vægten af skoletasken.

Af Henriette Rosenthal

Uanset alder har alle skolebørn en meget klar holdning til, hvilken skoletaske der er den sejeste. De yngste vil gerne have smæk på farverne uanset, om det er klar grøn eller pastel-lilla. De ældre fortrækker de mere cool i farver fra den mere naturlige afdeling.

Uanset hvilken skoletaske i hvilken farve, er der dog noget, de alle har til fælles, når de er fra Beckmann og det er, at der er tænkt nøje på ergonomien. Alle taskerne er udformet efter tre principper: vægtoverføring, bevægelsesfrihed og tilpasning – og er så smarte at børnene er vilde med designet. Det er børnene da også i de to familier, der her har kigget nærmere på skoletasker.

Skoletaske i den perfekte størrelse

Mette Beck er mor til Connor på seks år, som går i 0. klasse. Connors lillesøster Lily på tre år var heldig. Hun fik nemlig lov til at teste en Beckmann børnehaverygsæk.

– Connor er ikke så stor af bygning. Derfor er det godt, at skoletasken ikke er for stor eller tung. Til gengæld er det virkelig smart, at den kan udvides, når der er brug for plads til ekstra bøger, eller andet. Tasken er tæt på genial, da man har valgt at lave madpakkerummet foran på tasken. Connor roder altid rundt med sin klokken 10 mad og madpakke oveni iPad og skolebøger. Skoletasken har mange fede detaljer og Connor synes særligt, at de udskiftelige pads er megaseje. Han siger: ” Det fedeste er at der plads til to drikkedunke og så er der mange hemmelige rum, som man kan gemme gaver til mor og far i”.

– Da Lily så tasken med brandmanden på blev hun ellevild og sagde: ”Mor, så kan jeg være ligesom Brandmand Sam”. Børnehavetasken er rummelig, men sidder virkelig godt på selv en lille pige. Det er virkeligt smart, at der sidder et regnslag, til at sætte ud over tasken i regnvejr, fortæller Mette.

Ren magi

Katrine Dohn Jensens datter, Emmelie, er vild med sin nye skoletaske.
– Emmelies reaktion på skoletasken var: „Wow, det er den, jeg har ønsket mig 100 gange. Der er mange hemmelige rum i den, og hvis jeg trykker her, mor, så blinker den lilla. Det er næsten som magi ”.

– Jeg synes at det er dejligt, at kvalitet og ergonomi her går hånd i hånd. Skoletasken er vandafvisende og så sidder den bare godt. Emmelie kan nemt klikke spænderne til hofte- og brystrem sammen. De kan spændes ind og ud, så de passer perfekt til lige netop hendes ryg. En praktisk detalje er det smarte regnslag med reflekser, som nemt foldes ud med en magnetlukning i toppen, siger Katrine.

Du kan læse mere om beckmann skoletasker her på deres hjemmeside: www.beckmann-norway.com/da/