Skønhed uden kemi

Det kan være svært i vores daglige makeup-rutiner at finde ud af hvad vores hud reagerer på, men en ting er sikkert, det kan være en god ide at vælge sine plejeprodukter og makeup med omhu. Vi skal nemlig passe godt på vores hud, hvis vi ønsker at den skal være pæn i rigtig mange år.

Vi har kigget nærmere på mærket Ecooking og deres helt nye makeup-serie, og har ladet et par kvinder prøve et udvalg af produkterne. Der er ingen tvivl om at den nye makeup fra Ecooking, har vundet deres hjerter og en plads på makeuphylden i deres hjem, læs selv med her.

louise tester makeup fra Ecooking

Af Susanna Hochheim

Store forventninger til den nye makeup fra Ecooking

– Da jeg i forvejen er vild med Ecookings produkter, var forventningerne til den nye makeupserie store. Alle mine forventninger blev indfriet. Makeuppen er lækker og så elsker jeg at den er uden skadelig kemi, og at produkterne indeholder mange plejende ingredienser. Jeg skal absolut købe nogle af produkterne igen, når jeg løber tør. – Louise Pedersen

makeup fra Ecooking i Makeup tasken

– Ecookings blush er super god. Den er nem at applicere og fordele, og jeg synes at konsistensen er fin. Ikke fedtende og ikke tør. Den skal jeg klart have i fast sortiment på min makeup hylde. Power brush, er en superlækker blød børste med tætsiddende hår, som kan bruges til pudder, solpudder, blush osv. En virkelig god børste. – Karina Nordbo Nielsen

Letanvendelig og god til hverdagen

test af makeup fra Ecooking

– Jeg er vild med produkterne. De er letanvendelige og produkterne ligger flot på huden, samtidigt med at de giver et super naturligt resultat. Kvaliteten er virkelig gennemarbejdet og helt i top. Man kan mærke produkternes lethed og føler ikke, at man render rundt med en tung maske af makeup i ansigtet. Man kan virkelig mærke, at det er lækre ingredienser der er brugt. Der er helt sikkert nogle af tingene i serien, som skal implementeres i min daglige rutine. – Julie Neermann

Nanna tester makeup fra Ecooking

– Jeg er stor fan af produkterne, og synes at de er utrolig nemme at påføre. Huden føles blød og lækker, til trods for at man har makeup på. Min hud har det med normalt at reagere voldsomt, hvis jeg bruger andet makeup end mascara og det har den ikke gjort med makeuppen fra Ecooking. Så snart jeg får gæster kan de med det samme se hvor meget Ecooking jeg nu har herhjemme, og jeg anbefaler det klart videre og især hvis man ligesom jeg har en sensitiv hudtype. – Nanna Sloth Bente-Hafnov

Alle 85 produkter i Ecooking makeup serien bliver forhandlet på ecooking.dk og delvist i Matas.

Er du nysgerrig på andre produkter fra Ecooking? Vi har testet, shampoo, hudpleje og meget mere… Du finder alle vores tests af Ecookings produkter her: www.bornogfritid.dk/=ecooking

Makeup fra Ecooking = Tip: Find dit farvematch i testen på ecooking.dk