Skånsomt, vandbaseret og effektivt

Lus er et snylteinsekt, der lever af menneskeblod – og kun menneskeblod. Lus kan altså ikke overleve på hunde, katte og andre pelsklædte kæledyr. Hovedlus er den mest udbredte form for lus i Danmark, og mange børnefamilier kommer til at stifte bekendtskab med denne type lus.

“Annonce”

Af Susanna Johansen

Tilfælde med hovedlus forekommer i dag hele året, tidligere var det ret sæsonbetonet, men i dag har børnene lus på alle tidspunkter af året. Symptomerne på hovedlus er kløe og irritation af hovedbunden. Vi kan som forældre nærmest spotte på lang afstand, når vores børn er smittet med lus, de kløer sig nemlig på en helt manisk måde.

Vi har bedt nogle forældre teste Linicin Pure Power.

Linicin Pure Power test

Linicin Pure Power, er markedets første og eneste vandbaserede lusemiddel. Det betyder, at produktet ikke indeholder olie/dimeticon, og derfor ikke fedter. Det er nemt at vaske ud, og er mildt og skånsomt mod hud og øjne. Pure Power dræber stadig lus og luseæg på bare 15 minutter og forebygger faktisk også nye luseangreb i op til tre dage.

Gyongi Todor Roved – Vi har desværre tilbagevendende problemer med lus herhjemme, da mine to piger på 6 og 8 år, hele tiden skiftes til at få lus med hjem fra skolen. Med Linicin Pure Power, som er nem at bruge, kan jeg forbygge, og det er jeg glad for. Jeg vil klart anbefale det til andre.

Camilla Haack – Vi ville gerne teste det nye produkt, da det lover at være non greasy og alle som har prøvet luseshampoo, ved hvor fedtet og olieret håret bliver. Så vi måtte se om det var sandt og det må man sige det var. Shampooen var let at fordele og vigtigst – nem at vaske ud. Helt uden håret efterfølgende lignede en ordentlig fedtkage. Den havde en dejlig duft af noget der minder om tea tree oil.

linicin lusemiddel

Emma Rahbek – Linicin Pure Power er nem at arbejde med og lugter ikke kemisk, hvilket er en befrielse! Jeg synes, derudover at det er “let” at vaske ud, så hun ikke har fedtet hår i flere dage. Shampooen har hjulpet på lus denne her ene gang, og derfor er der ingen tvivl om, at vi fortsat vil vælge det.

Camilla Herløw – Linicin Pure Power er supereffektivt, en behandling var nok. Min datters hår var heller ikke fedtet efterfølgende. Normalt har hun allerede fedtet hår næste dag efter en lusekur. Det med at håret ikke er fedtet, det er en kæmpe fordel, og helt sikkert også årsagen, til at jeg fremover vil vælge Pure Power.

Du kan læse mere om lus og behandling på www.luseguiden.dk