Sjovt og udviklende legetøj til sommerferien

Sommerferien står for døren, og der er rigeligt at huske på, når kufferten skal pakkes til en skøn familieferie. Det er sjovt at lege ved poolen og på stranden, men når der skal slappes af og hygges på værelset, er det rart at have lidt underholdning med i form at sjovt legetøj, der ikke fylder for meget og som samtidigt kan leges med i timevis.

Af Bonnie Jensen

“Annonce”

Med de farverige Plus-Plussere kan både børn og voksne bygge og samle de flotteste figurer – både ud fra skabeloner og fra fri fantasi – og med den smarte lille kuffert er det nemt at have sine yndlingsbyggeklodser med på ferie, og holde styr på dem, når legen skal sættes på pause.

Vi har sendt et udvalg til et par familier, der har bygget sammen med deres børn. Læs med her, og se hvad de synes:

Stimulerende legetøj

– Vi synes, at Plus-Plus er geniale, fordi de kan så meget. Vi bruger dem meget til at lege med om aftenen, fordi de skaber sådan en dejlig ro, fortæller Maria Kolding.

– Børnene får trænet finmotorikken, og stimuleret taktilsansen ved at røre ved alle de små Plus-Plussere, og så er det noget hele familien kan være sammen om. Den æske vi fik med verdens flag, synes vi især var rigtig god, fordi der tilmed kan være et læringsperspektiv i det. Vi fik en rigtig fin snak om landene – hvor de ligger, og om vi kunne genkende de forskellige landes flag. Vi bruger ofte Plus-Plus når vi
øver matematik, til at visualisere. Og så bruger pigerne dem selvfølgelig til ”fri leg”, hvor de bygger lange baner af dem igennem huset.

– Børnene var helt vilde med den æske, hvor man kan lave mennesker fra hele verden. Det, at de kan laves i 2D og 3D, gør dem mere levende, og de har bygget mange fine ting, hvor de har leget sammen, og hvor deres mennesker har interageret med hinanden.

Gode snakke mens man bygger

– Vi har haft nogle mindre rør med Plus-Plus, som børnene har leget med, men vi anede ikke, hvor fede figurer, man faktisk kan bygge med dem, fortæller Sine Bøgeskov.

– Vi synes, det er en fordel, at man både kan bygge efter tegninger, og være kreativ og bruge sin egen fantasi. Det giver plads til alle. Det er også lækkert, at man både kan bygge i 2D og 3D. Vi fik et sæt med alverdens flag, hvor børnene kan lære hvordan de forskellige flag ser ud. Herhjemme faldt snakken på flere ting, da vi kiggede flagene igennem. Vi snakkede om Sverige, da vi har familie der, men vi snakkede også om Ukraine, og Emil fortalte så fint på hans måde om krigen. Så de gav rigtigt god anledning til at snakke om livet, mens vi byggede.

Plus-Plus er sjovt, sikkert og lærerigt legetøj, der er tilpasset børns alder. BIG er lavet til de yngste, helt ned under 1 år, da den er mere end dobbelt så stor som de almindelige Plus-Plus, der er gode til dem over 5 år. Plus-Plus er fri for PVC-plastik og phtalater og kan vaskes i maskine på 90 grader.

Læs mere her på deres hjemmeside: www.plus-plus.com/dk