Sikker vej til vægttab

(annonce)

Tænk at have et job, hvor man hver dag hjælper andre mennesker. Hvor man er en hjælpende hånd, til at gøre andre gladere, og til at de får det bedre med sig selv. Det job besidder Camilla Bøving hos Nupo, og hun ville ikke bytte det ud for noget andet i verden.

Af Susanna Johansen

Camilla Bøving er Marketing & Brandmanager hos Nupo, og her hjælper hun hver dag mange på vej til deres begyndelse mod et langvarigt
vægttab. Det gør hun i samråd med husets helt egen kostvejleder, Marianne Poulsen, som følger, råder, vejleder og hjælper mange igennem dagen, med gode råd og tips, når vægten driller. Vi her på redaktionen, har sammen med Nanna Sloth Bente-Hafnov og Mie Christensen testet Nupos produkter, for at se om det virkelig kan være sandt, at vejen til at smide de overflødige kilo kan være så meget kortere.
Som bonus har de to kvinder knyttet venskab undervejs, da de fulgte hinanden på Nupo-kur.

mie har været i gang med nupo dieten

Kandidat nr. 1

Mie Christensen har født to børn med 19 mdr. imellem, som gjorde at hun tog ca. 40 kg. på. Hun har altid været en slank pige – på et tidspunkt lidt for slank. Så derfor har det været meget svært for Mie, at føle sig tilpas i sin egen krop efter hendes fødsler.

Kostvejlederen fra Nupo har virkelig været hjælpsom

Mie havde meget glæde af at have en kostvejleder med på rejsen, mest i starten, hvor hun fik hjælp til udregninger af sine behov. Men også fordi man altid kunne skrive til vejlederen, hvis ens motivationen bristede, hvis det ikke gik godt, eller bare havde brug for at få besvaret nogle spørgsmål. Også i situationer hvor man havde behov for at bytte produkter ud med andre, som falder mere i ens smag.

nupo pulver og shake

– De fleste produkter fra Nupo er rigtige gode, men der er nogle få produkter, som fx havregrød og couscous – dem kunne jeg simpelthen ikke få ned. Normalt elsker jeg havregrød, men konsistensen her brød jeg mig ikke om.

– Af shakes har jeg drukket: Chokolade, Cafe Latte og Jordbær – de er virkelige lækre, specielt Cafe Latte. Af måltiderne har jeg spist rigtig meget af supperne og æggeomeletten. Omeletten er jeg blevet vild med, her kan man tilføre grøntsager, og rulle dem til en pandekage. Til suppen tilførte jeg en masse frisk grønt til. Og så er der måltidsbarerne, og dem er jeg vild med alle sammen, det er helt ærligt.

Jeg vælger at fortsætte vægttabsrejsen efter forløbet her

–Jeg har slet ikke tabt mig nok, hvilket jo er klart, når det er SÅ mange kilo, jeg skal tabe. Til gengæld, har jeg smidt rigtig mange cm, og dét motiverer. For så ved man jo, at der sker noget. Jeg skal helt sikkert fortsætte. Nu skal jeg bare finde min egen rutine.

shakes og pulver

Hvor der er vilje, er der vej

– Det er vigtigt med støtte og opbakning fra din familie – lad dem være med til at presse dig. Mine to mindste børn er for små til at forstå det, men min ældste søn på 11 år, har flere gange sagt ”jamen, er du ikke på kur”. Så den opbakning fik jeg da også fra ham.

– At blive bare 15 kg lettere, betyder alt for mig. Så jeg vil bare gerne sige jer tak, fordi jeg måtte være en del af det her, slutter Mie christensen.

Kandidat nr. 2

Nanna Sloth Bente-Hafnov fortæller, at hun siden sin første graviditet har fået nogle ekstra genstridige kilo, som hun gerne vil af med. Oven i dette, lever hun i dag med dårlige knæ, som er blevet opereret. Så det ville gøre rigtig meget for hende, at komme tættere på sin dealvægt, og derfor var hun en oplagt kandidat til denne test.

nanna hafnov

Vigtigt at have en kostvejleder

– Jeg har forsøgt med rigtig mange ting, uden held. Og det er så nu gået op for mig, at det nok har været pga. mængder, og selvfølgelig de mange fristelser, som der kan opstå i det daglige. Derfor var det rigtigt for mig, at have en kostvejleder med på sidelinjen. Hun har været god til at komme med råd, når tingene har været svære, samt hjælpe med de små justeringer hen ad vejen.

– Da jeg fortalte min omgangskreds, at jeg skulle teste Nupo, har det været med blandende meldinger. De fleste rigtig gode. Derudover har Mie Christensen, som også er testperson på denne kur, været en god støtte at have.

Folk har mange meninger om produkterne

nupo omelet

Mange tror, at det ikke smager godt, at man tager det hele på igen når testen slutter, eller at man ikke kan blive mæt.

– Jeg må tilstå, at jeg blev vildt overrasket over produkterne. De fleste af dem smager jo utrolig godt, også selvom pulveret bliver blandet med vand. Jeg tænkte først, at det umuligt kunne smage godt med vand, og at det skulle blandes med mælk, men det gør man ikke, fordi man ønsker at mindske kalorieindtaget. Det er kun få af produkterne, der efter min smag, smager lidt kunstigt.

– Det sværeste ved forløbet var nok de fristelser, som opstår i en normal hverdag, lidt ligesom at se sit barn i et indkøbscenter stirre på alle de fine ting.

Jeg tror altid at jeg vil have et Nupo-brev liggende, hvis jeg nu bliver lækkersulten

nupo er med på farten

– Jeg tror helt sikkert, at jeg vil have Nupo pulver liggende, til hvis jeg bliver lækkersulten om aftenen, eller hvis jeg får brug for noget at spise nu og her. For jeg er ikke helt i mål, men jeg er kommet tættere på. Jeg har meget mere fokus på at spise sundere og mindre måltider fremover.

– Jeg startede først på Nupo One Meal produkterne, hvor man må indtage to One Meal produkter, og så spise et sundt aftensmåltid. Der fandt jeg ud af, at jeg var ret sulten mellem måltiderne, og jeg tabte ikke det store. Så blev jeg guidet til at starte på Nupo Diet.

– På Nupo Diet får man seks breve om dagen, som består af shakes, supper og varme måltider. Derudover kan man vælge stadig at spise et sundt aftensmåltid, bestående af grøntsager og et stykke kød. Det har fungeret rigtig fint for mig, og man når nærmest ikke at føle den store sult, før man får lov til at få et Nupo brev mere. Det vil være min store anbefaling.

Det fungerer bare

– Det har været en rigtig spændende test, og jeg er glad for at kunne få lov at være med. Jeg har ihvertfald fået øjnene op for de gode produkter, slutter Nanna Sloth Bente-Hafnov.

Vil du vide mere om Nupo og deres effektive produkter? Læs mere på deres hjemmeside, hvor du finder gode råd til vægttab.