Selvsikre hundehvalpe på redningsmissioner

Dine børn kender sikkert den søde canadiske animationsserie PAW Patrol, hvor vi følger den verdensberømte hundehvalpe-patrulje, når den rykker ud for at redde kæledyr og andre i fare. Men kender de også alt det fine legetøj fra serien?

Af Bonnie Jensen

“Annonce”

I serien PAW Patrol, som startede i 2013 og som nu er på mere end 200 episoder, hjælper drengen Ryder det søde redningshvalpehold med at skride til handling, når der er problemer i Adventure Bay. Her ser man dem udføre missioner, hvor intet job er for stort, og hvor ingen hvalp er for lille, så længe man samarbejder.

Det, der gør PAW Patrol så speciel er, at den fortæller lærerige og sjove historier om hundehvalpene, der redder dagen gennem samarbejde, venskab og mod, og alt dette kan børn lære meget af. Hver hvalp er en bestemt hunderace med sit eget job, og den har en særlig personlighed og masser af styrke. Serien hjælper børn til at blive mere bevidste om deres egne kvaliteter, og til at håndtere deres usikkerhed, samtidig med at de forstår, at hver enkelt af os har et særpræget talent, der gør os specielle.

De lærer, at ved at forene kræfter og talenter, er der ingen hindring, der ikke kan overvindes, hvis bare man gør det sammen.

Perfekt til rollespil

PAW Patrol er det perfekte legetøj til rollespil, da hver figur har hver sine superkræfter og hjælpes ad med at beskytte deres samfund i deres transformerende biler, helikoptere mm. Den rigtige leg begynder, når man er flere, og hvalpepatruljen samlet kan rykke ud for at redde kæledyr og andre, der er i fare. Det er en skøn serie af legetøj, som børnene kender fra tegneserien i tv, hvor moralen er, at vi skal samarbejde og passe på hinanden, og hvis man kommer i problemer, så skal man bare spørge om hjælp, for sammen er vi stærke, og i fællesskab løser vi alle konflikter.

Vi har sendt et udvalg af det søde og farvestrålende legetøjs-univers af hundehvalpe ud til et par børn, og her kan du læse mere om, hvad de og deres forældre synes om de fine legesager.

Fantastisk læringslegetøj

paw patrol 2

– Det var med enorm begejstring, at Ella pakkede den flotte forsendelse ud, og det var tydeligt, at det ikke “blot” var en nyt stykke legetøj, men at det var et møde med nye venner og velkendte figurer, fortæller mor Jannie Kvistholt Stoffer.

– Ella genkender alle figurerne fra bøger og de korte tegnefilm, hun har set i tv. Hun har ikke som sådan en yndlingsfigur, men leger samlet med de små superhelte. Særligt Skye i sin fine lyserøde helikopter med skjulte missiler, gjorde enorm lykke.

– Jeg synes, at legetøjet fra PAW Patrol er fantastisk læringslegetøj. Det er farverigt, transformerende og i en høj kvalitet. Ella er endnu ikke gammel nok til at identificere sig med en bestemt figur, men hun tiltrækkes af de søde hundehvalpe og deres farverige univers, og det er ingen hemmelighed, at Sparks The Dragon & Claw er meget iøjefaldende, og er blevet et kæmpe hit herhjemme.

Skønt at se sine børn fordybe sig helt ind i en leg

paw patrol 1

– Vi har jo været så heldige at få lov at teste PAW Patrol legetøjet, hvor vi modtog en ridderborg og flere af karaktererne, blandt andet Rocky, Rubble og Chase, samt deres køretøjer. Min yngste dreng Marius modtog legetøjet på hans 4 års fødselsdag, og glæden var ikke til at tage fejl af. Legetøjet skulle straks pakkes ud og leges med, fortæller mor Malene Fisker.

– Når vi har set PAW Patrol herhjemme, har Chase altid været favorit-politihunden. Men med alt det nye legetøj, har Rubble og hans seje bulldozer altså indtaget førstepladsen som hans yndlingsfigur. Min store dreng Millads på 5 år synes også at Marius havde fået det sejeste legetøj, og der var heldigvis nok legetøj til, at de begge kunne lege. Fantasien sætter jo ingen grænser, og den lille drage, som han modtog med i ridderborgen prøvede at overtage ridderborgen, som de seje PAW Patrol helte skulle beskytte. Det er så hyggeligt at sidde og overvære, hvordan de leger rollespil med de forskellige karakterer, og hvordan de efterligner filmene. De efterligner jo styrken i sammenholdet imellem hundene, og hvordan de hjælper hinanden med at besejre den lille drage, som vil overtage ridderborgen i deres lille
rollespilsleg.

– Mine drenge har leget i mange, mange timer, og det er skønt at se sine børn fordybe sig helt ind i en leg, og at se det sammenspil, det giver imellem drengene at lege sammen.

Vil du vide mere om paw patrol, så finder du deres officielle hjemmeside her: www.pawpatrolandfriends.com