Rolige øjeblikke mens din baby sover

Selv om din baby sover sødt, kan det være svært at slappe af eller at foretage sig andet, end bare at holde øje med en lille. Her prøver to familier et smart system, Owlet Monitor Duo 3, der giver ro i sjælen, fordi en smart sok og et kamera, der er forbundet via en app til din smartphone, giver dig alle informationer om din babys velbefindende.

Af Henriette Rosenthal

“Annonce”

Ro i sjælen hos mor og en baby der sover trygt

Kristina Vingaard Larsen er mor til Alva på to måneder.

– Det giver mig en bedre ro, at Alva er monitoreret af Owlet Monitor Duo 3 når hun sover. Det består af en smart sok og et kamera, som gør, at det ikke er nødvendigt for mig at tjekke hende hele tiden. Dermed får hun også en bedre søvn. Før kunne jeg ikke helt slappe af, i den tid hun sov. Desuden har vi også et ønske om at kunne tracke hendes søvnmønster, så vi kan få sat det lidt mere i system, nu hvor hun er ca. to måneder gammel. Indtil videre er vi meget positive.

Sokken er nem at sætte på Alvas fod, den sidder rigtig godt fast på foden, uden at stramme eller lave mærker. Jeg kan også godt lide, at den er ret lille og diskret, så den ikke sidder i vejen for hendes naturlige bevægelser. Man åbner blot appen på sin smartphone, når man vil følge med i målingerne. Alva sover flere forskellige steder i vores hjem, så vi har ikke monteret kameraet på væggen, men stiller det, hvor vi putter hende. Jeg kan godt lide, at jeg lige kan se på skærmen, at hun stadig sover, hvis jeg laver noget i den anden ende af huset – ellers er jeg typen, der løber frem og tilbage lidt for mange gange, udtaler Kristina.

En ængstelig mor bliver mere tryg

baby sover med owlet sok

Trine V. Jeppesen slapper bedre af, når Owlet Monitor Duo 3 holder øje med Camille på et halvt år.
– Vi bruger den primært om natten, da det er der, hun ikke er under opsyn. Det giver en ufattelig ro, at man kan tjekke hendes iltning og hjerteslag, inden man selv lukker øjnene. Derudover bruger jeg den, om dagen, hvis jeg selv også har brug for en lur.

Sokken er så fint designet, at man ikke kan sætte den forkert på. Skulle det alligevel ske, så fortæller app’en og basen en, at det ikke er monteret korrekt. Jeg synes næsten, at Owlet Monitor Duo 3 er et ”must have”, når man får en baby. Det giver mig ikke kun tryghed til natten, men også at jeg ved, at hun er sund og rask, siger Trine.

Du kan læse mere om Owlet og deres smarte system, Owlet Monitor Duo 3 her på deres hjemmeside: www.owletbaby.com