Rene og naturlige produkter

(Annonce) At det er vigtigt med gode hudplejerutiner, ved vi alle – men i hverdagens travle morgener og med lange aftenritualer kan det være svært at finde tid til selvforkælelse. Vi er ganske enkelt ofte alt for trætte, når vi har sørget godt for vores børn hele dagen.

Af Bonnie Jensen

Uanset hvor trætte vi er, er det stadig vigtigt, at vi får renset vores hud og plejet den med gode og helst naturlige produkter med lækker fugt. Vi har taget et kig på to af Urtekrams hudplejeserier til mor og far, der begge er multifunktionelle og formulerede til at give huden lige præcis det, den har brug for.

Serierne er veganske og indeholder ingredienser med naturlig oprindelse – og er derfor uden parabener, silikone, mineralolie eller syntetiske farvestoffer. Alle produkterne er økologisk certificeret af Ecocert efter COSMOS Organic standarden, hvilket betyder, at ingredienserne i produkterne altid er med mindst 98 % naturlig oprindelse.

Kunne mærke forskel på huden ret hurtigt

– Vi har været rigtig spændte på at prøve produkterne fra Urtekram, Nordisk Beauty. Vi vidste faktisk ikke, at de havde lavet beautyserier, fortæller Karina Jacobsen.

– Jeg har ikke altid været så heldig med andre produkter. Her har jeg oplevet at min hud brænder og bliver meget irriteret, så det er skønt, at jeg kan mærke, at jeg endelig har fundet produkter, som min hud er vild med. Jeg kunne mærke forskel på min hud ret hurtigt, og det sagde min mand, at han også kunne.

Alle produkterne har været nemmere at påføre, de fylder ikke så meget, og de er nemme at have med på weekend og på ferie. Det bedste ved produkterne er, at man hurtigt kan mærke, at de virker, og så er det jo et plus, at de også dufter dejligt.

– Min mand har været glad for hele serien, men hans favorit er 2-in-1 Hair og Body Wash. Jeg har brugt Refreshing Cleansing Gel og Moisturising Day Cream og Moisturising Night Cream, og alle tre er jeg blevet rigtig glad for. Det er ikke sidste gang, vi skal prøve produkter fra Urtekram – vi har allerede fået gang i håndsæbe, bodylotion og shampoo derfra.

Smart og hygiejnisk, at cremerne kommer på tube

– Min mand og jeg ville gerne afprøve serien, da vi begge går op i at passe på vores hud, og særligt i ansigtet, fortæller Alyzza Højby Nielsen.

– Vi kommer fra lidt forskellige forudsætninger: Martin har gennem hele sin teenagetid været plaget af voldsom akne og havde indset, at huden bare aldrig blev god. Men inden for de sidste par år er han begyndte at få sig en god hudplejerutine. Jeg selv har altid gået op i min hudpleje og har gjort, hvad jeg kunne for at passe på min hud.

– Det er vigtigt for os, at det er rene ingredienser. Min hud plejer at reagere, når jeg skifter produktmærke, men indtil videre er der ikke sket noget, efter jeg har brugt disse produkter, hvilket er en god ting. Min mand Martin fik tilsendt hele herreserien, som er enkel og ukompliceret at bruge. Og det er godt, hvis ens mand hurtigt kan gå død i det, når der er 5-6 steps i hudplejerutinen. Han blev særligt glad for ansigtsrensen og cremen.

– Jeg er særligt begejstret for natcremen, som ikke er fed og tung i det, som de fleste andre natcremer er. Det er godt for en normal/fedtet
hud som min. Jeg er også begejstret for den tube ansigtscremerne kommer i, altså at det netop er en tube og ikke en bøtte, man skal stikke fingrene ned i. Det er også langt mere hygiejnisk og nemmere at have med på rejser.

Du kan læse mere om urtekram her på deres hjemmeside: www.urtekrambeauty.dk/