Økologisk grød

Når din baby er sulten, må det gerne gå lidt tjept, hvis du vil undgå alt for meget gråd og utilfredshed fra den lille. Derfor er det en stor hjælp, at man blot behøver at blande lidt kogt vand i grøden fra Arla Baby&Me Organic, og så er den klar til servering.
Den er nem at servere til hverdag, men er også smart at pakke i pusletasken, når I skal på udflugt. To mødre har serveret økologisk grød for yngste medlem af familien og det kan du læse mere om her.

Af Henriette Rosenthal

Vild med økologi

silke spiser økologisk grød

Sara Schnack er mor til Silke, som er syv måneder.
– For det første er det et plus, at ingredienserne i grøden er økologiske. Jeg kan godt lide, at råvarerne er i orden og at der er taget stilling til ingrediensernes kvalitet.
Silke er kæmpestor fan af fuldkornsgrøden med græskar og gulerod. Den smovser hun rigtig gerne i uanset, hvornår jeg serverer den. Fuldkornsgrøden med spelt og æble er også meget populær. Grøden med hirse og majs skal lige have en lille skefuld frugtmos eller revet frugt på toppen, før hun er lige så glad for denne, men det er også ok med mig. Jeg er bare glad for at alle grødtyperne er økologiske og lavet af fuldkorn – og så er de meganemme at have med at gøre, fortæller Sara.

Pandekager af grødresterne

Vibeke Taylors søn, Elliot på seks måneder, var særligt begejstret for Arla Baby&Me Organic grød med spelt og æble.
– Første vigtige punkt er, at Arla Baby&Me Organic er økologisk, som navnet jo også fortæller. Det er noget vi vægter meget højt i vores husholdning. Næste punkt er, at det er så nemt at få måltidet klar. Det eneste det kræver, er kogt vand og så er grøden klar. Derfor fungerer det perfekt hjemme, men grøden er også genial at tage med på tur.

baby på tur

Jeg synes, at det er en god hjælp på de travle morgener og på de lange ”Corona-gåture”, hvor det ikke er muligt at komme ind på en café for at holde et pitstop. Jeg sætter også stor pris på, at det er så nemt at styre grødens konsistens, hvilket er en fordel, når man skal introducere grødmåltiderne til den lille. Sidst men ikke mindst lavede vi også pandekager af grødresterne, og det var også et stort hit, siger Vibeke.

ARLA BABY&ME® ORGANIC – meget mere end babymad
Baby&Me Organic laver næringsrige, økologiske kvalitets tilskudsblandinger til dit barn, men er også et univers med opskrifter og inspiration til både babymad og dit forældreskab. Baby&Me Organic ønsker at hjælpe alle forældre med sænker skuldrene og vide, at de gør godt, også når de ikke gør alt fra bunden. Bliv inspireret her: www.arla.dk/produkter/arla-babyme-organic/

Denne artikel er finansieret af Baby&Me Organic