Nemmere bliver det ikke

Hvor tit står man ikke og skal bruge en serviet og noget vand, så man lige kan fjerne uønsket snavs eller pletter? Heldigvis findes der noget så dejligt som vådservietter, hvor du selv kan bestemme, om det skal dufte af noget eller ej.

Af Susanna Hochheim

“Annonce”

Vådservietter bruger vi til hænderne, ansigtet og alt muligt andet. Der er ingen tvivl om, at de er helt uundværlige. De er ideelle at have med, når vi skal på tur, så vi altid lige har en serviet ved hånden. Huggies All Over Clean Wipes® er de sidste nye vådservietter fra Huggies, som er er lavet af 70 % naturlige fibre.

De fjerner selvfølgelig snavs, men udover det, fjerner de også bakterier. De er supereffektive til hverdagsbrug, både når det er til de yngste familiemedlemmer, men også i alle andre situationer, når der skal ryddes op i en række af livets små ulykker. Vi har testet dem af hos nogle børnefamilier, og her kan du se deres anbefalinger.

Nemme at få op af pakken

Sarah Lindbæk fortæller, at vådservietterne Huggies All Over Clean Wipes® er nemme at få op af pakken. De klumper ikke sammen, og man får kun én op af pakken ad gangen. Vådservietterne har en høj fugtighed, så det er nemt at fjerne urenheder og madrester fra hendes
drenges hud. Familien har haft dem med på tur, og det er så nemt for drengene selv at tørre deres mund og hænder med de nye vådservietter, efter de har fået mad.

– Det er så dejligt, at de har fået den succesoplevelse med selv at tørre mund og hænder, uden behov for hjælp fra Henrik eller mig, siger Sarah.

– Vi har også oplevet, at fugtigheden i vådservietterne gør dem velegnede til puslepladsen. Det gør bleskift lidt nemmere, da det går lidt hurtigere, og tålmodigheden derfor kan bevares under hele seancen.

God, kraftig kvalitet

Stine Gry har også testet Huggies All Over Clean Wipes®, som hun mener er af god, kraftig kvalitet, og at de er dejligt fugtige, gør dem særdeles effektive.

– Med en baby, som kravler rundt på gulvet hele dagen, er det et kæmpe plus, at vådservietterne er effektive mod bakterier, fortæller hun. Man kan jo aldrig vide, hvor de små hænder sidst har været. Det eneste minus for os er, at vådservietterne indeholder parfume. Havde de været parfume-fri, ville det være et helt igennem perfekt produkt.

Vådservietter kan bruges til:

  • At rense fedtede fingre og ansigt
  • At have med i tasken, når du er ude af huset og hurtigt har brug for at rense hænder
  • At fjerne makeup på en hurtig og nem måde
  • At have liggende i bilen
  • At rense tablet og mobilskærm.
  • At fjerne deodorantmærker fra tøj