Når man er på farten med børn, er vaskeservietter nærmest uundværlige

Kender du Ultra Sensitive Vaskeservietter fra REMA 1000?
Det er skånsomme vådservietter, som rengør og plejer huden lige så skånsomt og grundigt som vand på en tot blød bomuldsvat. Den smarte genluk sikrer, at vådservietterne holdes fugtige og klar til brug. Ultra Sensitive Vaskeservietter fra REMA 1000 findes i en pakke med 15 stk. til en ”flad femmer”, og er en nem og smart løsning både ude og hjemme. Tre småbørnsfamilier har testet vaskeservietterne.

Af Henriette Rosenthal

Storforbruger af vaskeservietter

Brug af vaskeservietter

Signe Kahle. Mor til Sia på halvandet og Nor på fire år.
– Vi bruger vådservietter nærmest døgnet rundt, og har dem altid med os, når vi er ude af huset med børnene. Derfor er vaskeservietterne et kæmpe hit her hos os, fordi vi føler, at børnene rent faktisk bliver nemmere rene, når vi bruger dem. Vi har dem liggende fast i bilen, for så kan børnene godt spise en snack, mens vi kører. Nu er disse vaskeservietter fast inventar i min taske, og i handskerummet i bilen, for de er virkeligt geniale til en børnefamilie – særligt hvis man har kontant beskidte børn ligesom jeg.

Jeg elsker, at pakken kan lukkes helt tæt, for jeg er ikke ultrafan af de klisteråbninger, som er der på nogle pakker vådservietter, for de kan nemt blive ”sløve” og så bliver servietterne tørre. Jeg er på alle måder meget tilfreds med vaskeservietterne, udtaler Signe.

God størrelse

dreng leger med vaskeservietter

Nanna Hafnovs. Mor til Loke på 22 måneder.
– Vi har brugt vaskeservietterne til at tørre mund og hænder på Loke, når vi har spist aftensmad, og så har vi haft en pakke med i tasken, når vi har været ude af huset på tur. Vi synes, at de er rigtig gode. En vaskeserviet rækker fint til både ansigt og hænder afhængigt af, hvor meget Loke blev griset til. Vaskeservietterne er i en god størrelse og samtidig med, at de er meget bløde, har de en lidt ru overflade. Det gør, at man nemmere kan tørre huden ren uden at gnubbe på den. Pakken har en virkelig fin størrelse, og er lige til at tage med i tasken, i stedet for en stor pakke vådservietter, der fylder og vejer det samme som en mursten.

Nogle gange kunne jeg godt bruge, at der var flere end 15 stk. i pakken, for den bliver hurtigt brugt op, særligt ved bleskift, men så må jeg jo bare sørge for at have et lille lager. Lukningen på pakkerne fungerer rigtigt fint, og det er heldigvis nemt at trække en serviet op ad gangen. Det, synes jeg nogle gange, er en udfordring, når jeg har købt vådservietter. Når jeg trækker den første op, følger der ofte mange flere end jeg skal bruge med op ad gangen. Det er jo spild. Vi kan virkelig anbefale vaskeservietterne, da de virker meget mildere for huden end andre vådservietter, vi har prøvet, siger Nanna.

Mild og forfriskende duft

vaskeserivietter til aftenbrug

Clara Seistrup. Mor til Elma på 11 måneder og Tilde på fire år.
– Det har overordnet set været en positiv oplevelse at prøve vaskeservietterne. Vi har brugt dem til bleskift, snottede næser og til at tørre mund og hænder efter vores måltider. Elma lider af børneeksem og derfor har det været vigtigt for os, at vaskeservietterne er gennemtestede og har diverse kvalitetsmærkninger. Det er alfa og omega for os at skåne hende for parfume og andre lignende, skadelige tilsætningsstoffer. Elmas sarte hud har overhovedet ikke reageret på vådservietterne, hvilket er meget positivt. Selv om vaskeservietterne er uden parfume, har de en dejlig mild og forfriskende duft, og når man tørrer af med dem, er de let skummende, hvilket jeg finder rart, da det virker som om, de „gør bedre rent“.

Vi har efterhånden prøvet mange våd- og vaskeservietter og jeg synes, at det særligt gode ved disse er: at de har en god åbne/lukkefunktion, der er let at få op, så de ikke tørrer ud, at der ikke kommer en hel stribe vådservietter med op, når man tager den første ud, at servietterne ikke går i stykker ved brug – det er sjældent rart, at der går hul i servietten, når man tørrer en beskidt barnemås og at vådservietterne er ordentligt våde, så man rent faktisk får en ren følelse bagefter. Alle disse punkter har Ultra Sensitive Vaskeservietter fra REMA 1000 opfyldt, fortæller Clara.

rema 1000 vaskeservietter

Gennemtestede vaskeservietter

Ultra Sensitive Vaskeservietter er Svanemærket, produceret i Europa, opfylder Asthma-Allergy Nordics krav om at indeholde nul parfume, farvestoffer, parabener eller andre kendte allergifremkaldende stoffer og så er de i øvrigt også Vegan-mærket.

Vaskeservietter er ikke det eneste vi har testet fra rema 1000, du kan læse mere om rema 1000´s bleer her.