Mindre spild og et godt tilbud

Ovenstående er intet mindre end, hvad man kalder: ”At slå to fluer med et smæk”. Vi elsker et godt tilbud og her kan du blive klogere på, hvor du finder det og hvordan du kan være med til at redde en masse gode, brugbare kolonialvarer fra at havne i skraldespanden.

Af Henriette Rosenthal

En etiket der sidder skævt eller er krøllet i hjørnet, en dato som er tæt på ”bedst før”, eller buler i papemballagen. Mere skal der ikke til, før et produkt ikke er velkomment på hylderne i supermarkedet. Rimeligt fjollet når man tænker på, at indholdet hverken er værre eller bedre, men præcist det samme. Disse varer har heldigvis fundet vej til Motatos.dk, og her kan du købe dem med en rabat på 20-90 %. Da det er restpartier, datovarer og varer med skrammer på emballagen, varierer sortimentet fra tid til anden. Dine varer bliver bragt til din dør eller nærmeste pakkeshop og du skal ikke handle for mere end 399 kr., før fragten er gratis.

Her har to familier kigget nærmere på Motatos.dk.

et godt tilbud og barn med juice

Nem at bruge

Michella Neckelmann – Jeg elsker alt ved dette koncept. Det var vildt nemt at navigere på Motatos.dk og at bestille varerne. Siden er så brugervenlig, at selv min søn på fire år, kunne finde de ting, som han syntes var spændende. Det er perfekt, at man kan spare masser af penge, og være med til at begrænse madspild. Vi vil gerne være med til at reducere klimaaftrykket og dette er en af måderne at gøre det på. Jeg må indrømme at før dette, havde jeg ikke hørt om Motatos, men er udelukkende positiv overfor
dette gode initiativ.

Minimerer madspild

et godt tilbud of masser af slik fra motatos

Eva Himmelstrup – Jeg har faktisk set reklamer for Motatos forskellige steder, men var aldrig nået til at bestille varer ved dem før nu. Jeg har ofte været inde og kigge, men kom aldrig videre end det. Min oplevelse med Motatos har været rigtig god. Konceptet er virkeligt godt skruet sammen. Det er supernemt at handle der, og jeg elsker tanken om, at man hjælper til minimeringen af madspild og spild af andre produkter. Det er noget, vi forholder os helt naturligt til, og det handler om at kigge på fødevaren, lugte til den og smage på den. Og er alt i orden, så spis løs. Det er også vigtigt for mig at lære min datter, at vi skal tænke på miljøet og på vores jordklode, og derfor undgå unødigt madspild. Og så elsker jeg da også at spare penge. Hjemmesiden var nem og overskuelig at finde rundt på. Leveringen var ok, men ikke superhurtig.

Vil du prøve Motatos, så brug koden bornogfritid – så får du 10 % på dine indkøb.