Leg med mening

Der er klare videnskabelige beviser på, at børn lærer bedst gennem leg. Børn er nemlig nysgerrige og udforsker ting. Når de leger, kreerer de ofte ting, som de ønsker at dele med andre. Men det bedste er stadig, at det er så fantastisk sjovt at lege.

Af Susanna Hochheim

“Annonce”

Hos Penesco Trading finder du en verden af legetøj, også produkter, du måske husker fra barndommen. Her er garanti for ”sjov leg med læring”. Et legetøjsunivers, som spænder bredt af sjovt, klassisk og anderledes stimulerende legetøj i god kvalitet. Hos Penesco Trading finder du bl.a. kvalitetslegetøj fra Edushape, som vi har testet ude hos tre børnefamilier. Du kan læse med her, og se hvad de siger om legetøjet.

Hos Marie-Louise er badetiden blevet til en leg

Penesco Trading legetøj

Marie-Louise Hylleberg fortæller, at familien modtog en smaddersej kuglebane og en pakke med påklædningsdukker fra Edushape til brug i badet. Hendes unger elsker virkelig begge dele. Kuglebanen er i brug hver eneste dag, og leges med længe.

– Påklædningsdukkerne gør badet til en leg og kan nærmest være “lokkemiddel”, når pigerne ikke er enige i, at det er tid til bad. Vi er ihvertfald vilde med begge dele, og der er virkelig mange timers leg og læring i det.

Hos Camilla Mortensen har de haft fornøjelsen af at lege sig igennem sommerferien, Familien har fået tilsendt to rigtigt sjove produkter fra Penesco Trading.

– Vi har modtaget en rigtig sjov kæmpe vandraket samt Magic Brix Tumling bygge “klodser” – begge fra producenten Edushape, og begge egner sig rigtig godt til børn fra Carlos’ alder, som er 18 mdr. Vandraketten har virkelig givet mange hyggetimer herhjemme. Magic Brix
Tumling fra Edushape er sjovt. Som nu 36-årig husker jeg dem fra min egen barndom, er jeg sikker på. Altså en sikker vinder, der har overlevet eller er blevet videreudviklet en smule. Farverne er vanvittigt flotte, i hele regnbuens farver, og brikkerne er sjove for alle! Der er en lille simpel “bog” med, med forslag til, hvad man kan bygge af dem.

Hjemme hos Trine Jansen har de testet to forskellige slags legetøj fra Edushape

– Vi har modtaget konstruktionslegetøj, som begge mine børn er glade for, fortæller Trine. Den ene æske med legetøj, vi testede, var Magic Brix sæt med træk tilbage hjul som er til +3 år. Legetøjet er med sine små pindsvine-hår nemme at samle, og udfordrer børnenes fantasi. Man husker dem fra sin egen barndom, fortæller Trine grinende.

– Den anden æske, vi modtog, var Byg selv Lastbil, som kan samles med en stor kran bagpå og skilles ad igen i 101 dele. Der medfølger en skruetrækker og boremaskine med fjernbetjening. Så Philip på 6 år har fået rigtig meget ud af at lege med den, og kan bruge timer på at sidde og bygge den og skille den ad igen. Alt i alt noget godt og lærerigt legetøj, som begge børn har fået meget ud af at lege med.

Du kan finde meget mere lærerigt Edushape-legetøj på penescotrading.com