Lækker mad på bordet i et snuptag

I en børnefamilie er der gang i den om eftermiddagen. Børnene er trætte efter dagens leg i pasningsordningen eller skolearbejdet og de voksne ligeså ovenpå dagens arbejde. Trætte børn, indkøb og madlavning kan være en sprængfarlig cocktail, og det bliver hurtigt besnærende at hoppe i fast-food-fælden. Her har fire familier prøvet det oplagte alternativ, som er skræddersyede måltidskasser fra HelloFresh, hvor det hele, så at sige, er serveret på et sølvfad.

Af Henriette Rosenthal

“Annonce”

Der er mange gode grunde til at vælge måltidskasser fra HelloFresh og en håndfuld af dem, får du her. Hver uge kan man vælge, som man har lyst, mellem 15 nye, forskellige retter fra verdenskøkkenet. Alle ingredienserne er friske og nøje afmålte, og der er udførlige beskrivelser med tilhørende billeder af, hvordan man færdigtilbereder måltiderne. Derudover prioriterer HelloFresh lokale og bæredygtige ingredienser fra håndplukkede leverandører såsom fisk fra skandinaviske farvande og kylling fra danske landbrug. Det er kvalitet, der kan smages.

måltidskasser fra HelloFresh, chicken tikka masala

Nemt og overskueligt

Rasmus Wrobel – Da vi modtog HelloFresh måltidskassen, var det åbenlyst, at retterne var meget nemme og overskuelige at gå til. Vi havde valgt at få citronlaks, italiensk ragu, koreansk bibimbap, chicken tikka masala og honning- og sojamarineret kylling.

Min søn Albert på ni år lavede to af retterne, mens jeg var med i køkkenet og min datter Karla på 11 år lavede tre retter helt selv uden hjælp. Det smarte er, at opskrifterne er lavet punkt for punkt med tydelige billeder og meget lidt tekst. Det tager ikke mere end cirka en halv times tid at få maden på bordet, og krydderier samt dressing var målt af i små poser, hvilke gjorde det meget nemt for børnene at kokkerere. Alle råvarerne var godt afstemte og virkelig lækre, også dem som man først tager i brug på femtedagen.

Vi synes alle tre, at det var fedt at prøve nogle retter, som vi normalt ikke ville have tænkt på at lave. Vi har jublet så meget over HelloFresh, at fire af vores vennepar nu også er begyndt at få leveret deres måltidskasser fra HelloFresh, fortæller Rasmus.

måltidskasser fra HelloFresh, aftensmaden er i gang

Familievenlig måltidskasse

Emma Rahbek – Vi går efter en familievenlig måltidskasse. Det er supernemt og brugervenligt at ændre i menuen, så vi selv vælger hvilke retter, vi har lyst til. Det er en enorm nem måde at få mad på bordet på, og vi kigger uden tvivl efter de retter, der er hurtigst at lave, når vi bestiller.

Det gør vi fordi ulvetimernes udfordringer varierer ret meget og fordi vi nogle dage alle er sent hjemme. Der er det guld værd at have HelloFresh på menuen. Når det er så nemt, kan min datter, Isabella, også være en del af ”madlavningsholdet”. F.eks. er alle krydderierne vejet af, så dem får hun lov til at hælde i. Det er så dejligt, at et barn på kun to år, allerede kan være med i køkkenet, når hun nu så gerne vil.

– Jeg er mest vild med at jeg ikke længere selv skal vride hjernen for at finde opskrifter og ideer til aftensmaden. Det er også meget nemmere, når jeg er ude at handle, at jeg ikke også skal slæbe varer hjem til aftensmaden, siger Emma.

måltidskasser fra HelloFresh, 3 nemme retter

Børnene har køkkentjansen

Maria Jensen – Her i huset laver børnene aftensmaden, når det er HelloFresh, der leverer måltidskassen. Det var sådan set nemt at ændre i menuen, men da Internettet drillede, ringede jeg ind til Hello-Fresh kundeservice, og fik hjælp af en af de søde medarbejdere.

Min søn, Elias, valgte tre retter, som han skulle lave til os og min datter Victoria, valgte de sidste to, som var hendes opgave i køkkenet. Fordi den medfølgende opskrift med billeder er så enkel at følge, klarede de det hele selv. Vi havde nogle virkelig hyggelige eftermiddage, fordi vi ikke skulle bruge tid og energi på at tage stilling til, hvad vi skulle have til aftensmad.

Det kan nemt ende i diskussioner om, hvem der har lyst til hvad, men her vidste børnene, hvad der var på menuen og glædede sig til at lave retterne, udtaler Maria.

lækker nem aftensmad

Nemt at udskifte retterne

Trine Balling Jensen – Det var vildt nemt at bestille måltidskassen. Vi valgte Angus striploin, halloumiburger, cremet pasta, koeansk inspirerede tortillas og dukkahkylling. Der var intet problem i at jeg gerne ville skifte en ret ud til en anden.

Vores dage er fyldt med fodboldaftaler, gymnastik og skolearbejde, så det er helt genialt, at det er så hurtigt at lave aftensmaden. Det tog ikke meget mere end 10-20 minutter at få maden på bordet. Alle ingredienserne er pakket og har en farvekode som hænger sammen opskriften.

Nemmere kan det simpelthen ikke blive. Mine børn bor både her og hos deres far, og det er helt oplagt at fortsætte med HelloFresh i ugerne, hvor de er her hos mig. Det giver mere tid til alt det sjove, siger Trine.

Hvis du også har lyst til at prøve HelloFresh, kan du lige nu få op til 725 kr. i rabat på dine fire første måltidskasser ved at bruge koden MEREFRITID på www.hellofresh.dk. Vores fire testfamilier kan i hvert fald varmt anbefale det.

Læs evt. vores artikel “Grøntsager på den nemme måde” her: bornogfritid.dk/groentsager-paa-den-nemme-maade/