Kreativitet og fantasi i højsædet

Mon ikke du har prøvet at hente dit barn i børnehave eller vuggestue og har måtte vente halve timer på at legen bliver færdig.

Af Bonnie Jensen

Det har jeg mange gange, og det var næsten altid Plus-Plus, mine drenge lige skulle bygge færdig. De geniale, farverige byggeklodser, der udvikler børnenes motorik, logik, kreativitet og sætter deres fantasi i gang. Med sit unikke design kan det kombineres og sammensættes på utallige måder, det er faktisk kun fantasien, der sætter grænser.

Plus-Plus findes i to størrelser: BIG for de yngste og Plus-Plus for alle andre. Det er fremstillet i et blødt plastmateriale, og findes i et væld af flotte farver, som er med til at forstærke sanseoplevelsen. Plus-Plus er et internationalt anerkendt legetøjsmærke, som har vundet flere internationale priser, og så er det dansk designet og produceret.

Vi har sendt et udvalg af Plus-Plus til et par børn, der har fået lov til at lege, og her kan du se hvad de og deres forældre synes.

plus plus 3

Nadia Juel Vinding Petersen – Vi fik tilsendt Plus-Plus Dino-udgaven. Liva har svært ved at holde fokus ved leg – men vi oplever stor glæde, og at det er nemmere at fastholde hende i legen med Plus-Plus. Liva er kommet i den alder, hvor hun gerne vil, og kan følge en tegning, og det giver hende en stor succes, når hun ser resultatet. Hun blev så glad for dem, at hun havde dem med i rygsækken på vores sommerferie, så der er både blevet bygget på færgen, hjemme hos mormor og morfar samt i sommerhuset.

Nadia Dybro Loft Svendsen – Vi fik Learn to build ABC & 123, og mine piger på 5 og 8 år blev meget overraskede over at se Plus-Plus på denne måde. I denne pakke medfulgte nemlig en masse kort med bogstaver og tal, som gjorde det ekstra sjovt, fordi de kunne lægge brikkerne direkte ovenpå kortene. De fik øvet sig i at både bygge og stave.

Malene Aagaard Cleyton – Vi fik Plus-Plus Big, og Valdemar var helt oppe at køre, da han kender dem fra børnehaven. Hans storebrødre har leget meget med det, da de var små, og derfor kunne den ene storebror Villads da heller ikke holde sig fra at bygge med Valdemar. Da drengene skulle bygge, var vi som forældre glade for at det var Big, vi havde modtaget. Vi følte at Valdemar hurtigere kunne få ting samlet med de store. Og når man er lille og utålmodig, går det jo ganske godt hånd i hånd.

plus plus 2

Julie Johansen – Vi fik tilsendt en Plus-plus Big Storage Box Mix, og Emma på 2,5 var meget nysgerrig på indholdet, så legen startede med det samme. Clara på 1 år var også med – primært blev der smagt på dem og forsøgt kopiering af Emmas leg. Jeg synes, det er et smart og simpelt system, med utrolig meget udvikling og læring for børnene – blandt andet motorik, kreativitet, koncentration, tålmodighed, snak om antal og farver. Brikkerne er praktiske, fordi de kan holde til at blive leget med ude på græsset, i sandkassen eller i vandet, og de kan efterfølgende rengøres i vaskemaskinen eller opvaskemaskinen.

Marie Krogh – Liam på 5 år og Malia på 4 år fik sendt Learn to build ABC & 123. De startede med kortene, da vi ikke har haft sådan nogle før. Så de syntes, at det var vildt sjovt at bygge deres navn og alder. Efterfølgende kom den frie fantasi i gang, og Liam byggede bl.a. robotter og den populære snurretop. Plus-Plus har hjulpet Liam til at øge hans koncentration, og de har givet Malia lysten til at øve tal og bogstaver, som hun ellers ikke har vist interesse for før.

Du kan læse mere om plus plus her på deres hjemmeside: www.plus-plus.com/dk