Køkkenhjælp…

Lækker og sund hjemmelavet mad hver dag. Det ønsker vi alle at servere for familien, men i vores travle hverdag ender mange af os med de samme retter uge efter uge, for fantasien er ofte på sit laveste efter en lang dag på jobbet.

Af Bonnie Jensen

“Annonce”

Spaghetti bolognese, kylling med salat og hjemmelavede burgere, og så det samme i næste uge. Du kender det sikkert. Man står i supermarkedet og skal finde på noget til aftenens menu, og de fleste dage står idéerne ikke ligefrem i kø. I virkeligheden kan tiden da også bruges bedre end at stå i supermarkedet og stirre, tom for idéer, ned i køledisken. Så hvad med at gøre hverdagene lidt lettere, ved at få lækre måltidskasser, med opskrifter og råvarer, leveret lige til døren, og derved undgå stress og jag omkring middagstid?

En af vores testfamilier har fået lov at prøve måltidskasser fra Skagenfood, og her er hvad de oplevede.

Dejligt nemt og med friske og lækre råvarer

måltidskasser fra Skagenfood nemme retter

– Vi modtog måltidskassen, der hedder Xtra nemt, med måltider til fire personer i fire dage. Denne uges menu stod på: Stegt kulmule med ris og grønt, Spaghetti med kødboller og gnavergrønt, Empanadas med oksekød og kål, og til sidst Taco ”Al Pastor” på gris med majs tortilla, fortæller mor Mia Duus.

– Kølevarerne blev leveret i en flamingokasse fyldt med is, til at holde det køligt. Resten blev leveret i en papkasse ved siden af. Alle råvarer var helt friske og superlækre. Hos os er det som regel mig, der laver maden. Engang i mellem står far for den, og står den på hjemmelavet pizza, er det drengene, der laver den. Ingen af os har den store interesse i at lave mad, og derfor er det som regel en kedelig tjans, der bare skal overstås. Dette kan man også se på de retter, vi normalt laver – det skal være nemt og hurtigt og ender tit i de samme retter.

Vores drenge var med til at lave måltiderne

– Jeg prøver at bryde vores dårlige mønster med hurtig mad, da der sjældent er noget grønt med i maden, når det skal gå så hurtigt. Det vigtige for os er, at maden er sund og nærende, samt at vi bliver godt mætte af det. Det forhindrer også, at vi ender med at blive sultne, inden vi går i seng og derfor spiser noget usundt. Det er også vigtigt, da vores store dreng Jonathan på 10 år, kører gokart, og derfor altid skal kunne præstere. Derfor er både han og vi rimelig fokuserede på kosten. Dermed ikke sagt, at han ikke får slik og sodavand, for det gør han absolut – han er bare selv meget bevidst omkring det.

– Det vi har været mest glade for ved måltidskassen er at vi har haft mulighed for at prøve noget mad, vi normalt ikke spiser. Fordelen er, at vi ikke selv skulle finde på, hvad vi skulle spise, så det har været dejligt nemt. Måltiderne, vi fik leveret, var supernemme at tilberede, og der var en udførlig guide med, så man ikke var i tvivl om, hvordan det skulle laves. To af dagene lavede jeg mad med begge drenge, og så har de været med én dag hver. Da vores børn ikke er så meget med i køkkenet normalt, har vi brugt ca. 30 min. på at tilbedere maden.

Sovserne og Empanadas var forberedt, og skulle bare varmes. Grønsagerne skulle vi selv skylle og skære/snitte. Vi har fået øjnene op for nogle nye menuer, som skal prøves igen. De største hit her var klart kulmule og spaghetti med kødboller. Desuden smagte vi for første gang glaskål, som alle faktisk blev meget positivt overrasket over. Havde jeg set sådan et i et supermarked, havde jeg ikke haft en nogen som helst idé om, hvad det var, og jeg arbejder endda selv i et supermarked, slutter Mia med et smil.

måltidskasser

Måltidskasser for enhver smag fra Skagenfood

Når man får leveret måltidskasser fra Skagenfood, følger der både opskrifter og ingredienser med, til lige netop det antal personer, du skal lave mad til. Alle opskrifter er strikket sammen, så det kun tager en halv time at få et velsmagende måltid på bordet. De har et stort udvalg af måltidskasser. De tilbyder mere end 15 forskellige måltidskasser, der indeholder friske økologiske råvarer og krydderier, og der følger nemme og udførlige instrukser med på opskrifterne til de forskellige lækre retter.

Hos Skagenfood sammensætter de dygtige kokke de lækre menuer, der skifter hver uge. Indkøbene klarer de også for dig, og det hele bliver leveret ved din hoveddør i en køleboks, så du behøver ikke at være hjemme til at tage imod varerne. Prøv selv, og oplev hvor meget det letter i hverdagen at slippe for at skulle tage stilling til aftenens måltid, og bare kunne komme hjem til en opskrift, du skal følge, og med ingredienser, der ligger klar i dit køleskab.

Med måltidskasser fra Skagenfood, kan du frit vælge imellem mere end 15 forskellige måltidskasser/temaer. Se meget mere her: www.Skagenfood.dk