Hverdagens luksus

Tina Søgaard startede med at blande sine egne hudplejeprodukter, cremer, serum og olie i sit eget køkken. Veninder og familie ”spottede” hurtigt, at det var noget, som de også gerne ville have fingre i. Derfor kan du nu også forkæle dig selv med de danskproducerede hudplejeprodukter.

Af Henriette Rosenthal

Det er en del af hverdagens luksus at føle sig frisk men også at udstråle det gennem sit udseende. At møde omgivelserne med et smil og et åbent sind. Det gør man bedst, når man føler sig godt tilpas og huden stråler, hvilket kræver, at den er velplejet. Det bliver den med Ecooking, hvilket er navnet på Tina Søgaards hudplejeprodukter.

Det virker

Det var sådan set ikke fordi Cecilia Larsen ikke plejede sin hud, at hun ofte oplevede at have problemer med at holde den pæn. Hun rensede, fugtede og plejede sin hud med diverse produkter, men havde alligevel store problemer med urenheder og fedtet hud samtidig med, at hun også havde tørre pletter i sit ansigt. Det virkede som om huden ”gik i forsvar” og reagerede voldsomt, når hun prøvede at pleje den. Derfor reagerede Cecilia med en lille smule skepsis, da hun gik i gang med at prøve Ecookings hudplejeprodukter. Det første hun prøvede, var Ecooking Acne Serum, som nu er en del af den daglige hudplejerutine.

Lange perioder med uren hud

– Det er længe siden, min hud begyndte at have problemer med urenheder. Jeg har prøvet alverdens forskellige hudplejetips og -serier, men det har ofte virket som om, at jo mere jeg rensede og smurte, desto værre reagerede huden.

– Jeg har aldrig kunne regne ud, hvad det er i de forskellige hudplejeserier, som min hud ikke kan lide, og derfor er jeg selvfølgelig også overrasket over, hvor beroligende Ecookings hudplejeprodukter virker på min hud. Den blusser slet ikke op, som den plejer. Nu virker min hud helt ren, velfugtet og beroliget, fortæller Cecilia.

Ecooking bruger kun de bedste og mest effektive ingredienser, der hver især er udvalgt på baggrund af deres virkning. Alligevel befinder alle produkterne sig i et prisleje, som gør dem tilgængelige.

I sortimentet kan du finde produkter til enhver hudtype og alders udfordringer, om det gælder linjer, rynker, acne eller rødmen. Filosofien er, at alle fortjener den lækre følelse af velvære, som gode og nærende hudplejeprodukter giver.

Læs mere om Ecookings lækre produkter her på deres hjemmeside her www.ecooking.dk/ eller læs vores artikel her om hudpleje.