Hurtigt, nemt og velsmagende

Der findes mange produkter, der lader jer bage, lige hvad I har lyst til. Men nogle gange kan den hurtige løsning være lige det, man har brug for, når det skal være ekstra nemt. Heldigvis findes der et udvalg af lækre bagemix produkter, så man nemt og hurtigt kan forkæle familie og venner med bagværk, der smager mindst lige så godt, som hvis man lavede det fra bunden.

Af Susanna Hochheim

“Annonce”

Der er ikke noget som bagning, der samler familien, når man lige synes, der skal hygges lidt ekstra. Det er både sjovt, man får gang i nogle hyggelige samtaler, og alle kan alle være med på noget kreativt, som afsluttes med hjemmebag, der smager dejligt.

Vi har fået to familier til at teste kage- og melblandinger fra Amo, og familierne var helt enige om, at det var både sjovt og smagte fantastisk. Familierne blev da også overrasket med to helt nye produkter.

Dejligt og nemt

Hjemme hos Maria Nielsen blev der bagt lækre boller med det klassiske hvedemel, som er fast inventar i deres skuffe. Maria har prøvet mange andre mærker, men AMO-mel vender hun altid tilbage til, fortæller hun.

– Den nye Lemon fudge kage var superenkel og hurtig at lave – det tog vitterligt under fem minutter at blande ingredienserne og smide den i en form og i ovnen. Den smagte megagodt og ungerne syntes, den var så god, at den hurtigt var væk. Og så var der drømmekagen, som bare altid er et hit hjemme hos os.

– Vi er fuldt ud tilfredse med AMO-blandinger og mel i vores hjem, hvor der ofte er ekstra børn eller voksne i huset, så man hurtigt kan bage en kage eller nogle boller.

“Hold da magle, de blev gode”

Hjemme hos Sabrina Møller modtog de en pakke med produkter fra Amo, og der iblandt gemte sig to nyheder, som netop lige er kommet på hylderne. Sabrina fortæller til os, at Lemon fudgy kagemix, som hendes to børn har bagt sammen, var en supersjov og nem oplevelse for dem. De skulle kun selv tilsætte 120 gram smør og 2 æg, og så skulle det ellers bare røres sammen og smækkes ind i ovnen – og 30-35 minutter efter var der en dejlig duft i huset af citronkage, med en lidt svampet brownie konsistens – virkelig lækkert.

Der blev også bagt koldhævede boller som stod i køleskabet hele natten – det var selvfølgelig den anden nyhed “Amo strong” premium hvedemel.

– Vi bagte bollerne dagen efter, og hold da magle, de blev gode. Dejlig krumme og sprød skorpe uden at den er for hård
og sej.

– Hvedemelet skulle være perfekt til koldhævede deje og surdejsbrød, og man må give dem ret i, at de er gode til koldhævede boller, som ligger godt i maven, fortæller Sabrina Møller.