Hjælp efter bi- eller hvepsestik

Vidste du at der findes et plaster der trækker giften fra stikket ud og op i plastret?

“Annonce”

Bee-Patch er navnet på det geniale plaster, og det har vi sendt ud til et par familier. Læs med her og hør hvad de siger:

– Jeg har hørt om Bee-Patch før, men vi har aldrig fået prøvet det, fortæller Zenia.

– Vi har en hæk ved vores hus, hvor der bor rigtig mange bier og hvepse i, og derfor har vi stor risiko for at blive stukket her i sommerperioden. Jeg er angst for bier og er tidligere blevet stukket to gange, hvor jeg fik en meget voldsom allergisk reaktion anden gang.

Jeg synes derfor det er super-smart, at have plastrene liggende i huset, så man kan være forberedt til hvis man skulle blive stukket en anden gang. Fremover har vi altid plastrene liggende i bilen, tasken og lommen, så vi er klar når vi skal på tur.

Mine børn reagerer voldsomt ved stik

Mine børn elsker at løbe rundt i bare tæer på græsplænen og det kan let give stik. De reagerer voldsomt ved stik, de hæver hurtigt op og ofte bliver de utilpas, fortæller Nanna Schack. – Jeg føler mig tryg ved at vide at jeg kan gøre et forsøg på at afhjælpe, hvis uheldet skulle være ude med de her smarte plastre.