Helt smertefrit at pille af

Et plaster kan virke som en trøst på vores børn, når de har slået sig. Men det er også med til at holde skidtet ude, og blodet inde, når uheldet er sket. Men når det skal af igen, må vi ofte bide i puden og tælle til tre, og sådan behøver det slet ikke at være.

Af Susanna Johansen

Plasteret er hele Danmarks hjælpende hånd, når vi har slået os, både ved knubs og blødende knæ, hudafskrabninger og sår. Med 3m Nexcare DUO serien kan du nu få et forbedret plaster. Det betyder, at du nu kan vinke farvel til de gamle plastre i skuffen, som sidder alt
for godt fast, og som gør ondt, når de skal af igen. Med det nye plaster får du altså et plaster, der sidder hele dagen, og som beskytter, hvor du har slået dig, men som alligevel kan fjernes helt smertefrit. Du kan kalde det for 360° beskyttelse til hverdagen.

Vi har bedt tre familier prøve det nye plaster 3m Nexcare DUO, for at se, om det nu virkeligt også holder, hvad det lover.

Helene Jørgensen – Mine to drenge på 7 og 8 år er temmelig aktive, og derfor er vi glade for at være med til at teste de nye plastre fra 3m Nexcare DUO. Plastret findes i flere størrelser, som er en kæmpe fordel, for så er der altid et plaster, der passer lige til skrammen. Det sidder fint på alle led, og følger egentlig bare med hudens bevægelser, så man ikke rigtig mærker, man har plaster på. Men jeg tror, at drengene synes, det bedste ved dem er, at de ikke gør ondt at pille af igen.

Nemt at få af igen

Nanna Haagensen – Hjemme hos os har vi fundet løbehjul og rulleskøjter frem, det er jo blevet rigtigt dejligt vejr – og ungerne er også startet til BMX efter deres vinterpause – så det passede perfekt med, at vi fik tilsendt plasteret DUO. Når man har fire unger, der alle har lidt krudt bagi, så er det faktisk tit, at der er en, der har slået sig. Så plasteret havnede på den rigtige adresse, og når det er fire piger, vi taler om, så skal det jo helst ikke gøre ondt, når plasteret skal af igen. Jeg kan i hvert fald varmt anbefale 3m Nexcare DUO til andre børnefamilier. Det sidder fast, og der er også lidt stræk i, hvilket er en fordel, når man kører BMX. Og så gør det absolut ikke ondt at pille af igen.

3m Nexcare DUO

Monica Sommerlund – Med to aktive børn, hvor den ene går i skovbørnehave, og den anden går i 0. klasse, er vi rigtigt glade for, at vi måtte prøve plasteret fra 3M. For hjemme hos os får børne ofte skrammer, som trænger til plaster. Normalt gør det bare så ondt, når plasteret skal af igen, men med de nye 3m Nexcare DUO går det bare nemmere. De sidder godt fast, der er stræk og bevægelighed i dem, og så er de super-nemme at få af.

Nexcare™ produkter kan købes på de fleste apoteker og på www.nexcare.dk.