Gode hudplejerutiner

Hjælp din teenager med at få nogle gode, nemme hudplejerutiner.

Af Henriette Rosenthal

Som en selvfølge børster vi deres tænder og reder deres hår, når de er små. Når de bliver teenagere, føler vi med dem, når hele verden, der ellers ligger for deres fødder, vælter fordi der kommer en flabet bums på tværs af planerne. Men vidste du, at gode hudplejerutiner kan være med til at forebygge teenageproblematisk hud?

Ecooking, som du måske selv kender eller bruger, har skabt en serie til unge mennesker. Den hedder Ecooking Young, er dermatologisk testet, allergivenlig og parfumefri. Ecooking bruger kun de bedste og mest effektive ingredienser, der hver især er udvalgt på baggrund af deres virkning, og dagligt brug hjælper huden til at holde sig ren og frisk. Selv teenageren med mest fart over feltet, kan lokkes til at rense ansigtet og pleje huden med serum og creme, når det kun tager to minutter. Hvis der er ti minutters hul i programmet, er det tid nok til en lidt mere dybderensende ansigtsmaske.

Ecooking Young Spotstick er nem at have med i lommen, hvis man har en særligt generende urenhed. Ecooking Young findes til både tør og fedtet hud og disse produkter har Luna på 17 og Lucas på 16 år prøvet.

Det skal være nemt

effektive hudplejerutiner med Ecooking young serien

Lucas er 16 år og har ret typisk for sin alder nogle ret problematiske områder på huden i ansigtet. Huden virker fedtet og han har også ret mange urenheder i huden. Han er heldigvis en ung mand med et ret stort selvværd, så det er faktisk hans mor, der er lidt efter ham, fordi hun ved, at med en beskeden indsats, kan huden stabiliseres og blive pæn igen.

– Lucas skal bare ikke bede om hudpleje, der er besværlig. Med besværlig mener han, at det må tage maksimalt to minutter at vaske ansigtet og at han skal smøre creme på bagefter, synes han er decideret pjattet. Ecooking Young er så enkel en hudplejeserie, at han nu er gået med til at give hudpleje en chance. Vi starter med den enkle ansigtsrens og creme. Han synes faktisk, at emballagen ser lidt sej ud, så det må gerne stå fremme på hylden i badeværelset i vores ”ungdomsafdeling”. Efter han har renset og fugtet huden få gange, virker den allerede beroliget, så det tegner godt, siger Lucas mor.

Sensibel hud

effektive hudplejerutiner med Ecooking young serien til teenagere

Luna på 17 år har tør og sensibel hud i ansigtet, der enten blusser op eller skaller, når hun bruger renseprodukter.

– Jeg synes, at Ecooking Young virker meget mild og huden reagerer udelukkende positivt, når jeg bruger hudplejeserien. Det er fedt, at der er produkter som virker hurtigt og nogle som virker mere i dybden, når jeg har bedre tid til dybderens og ansigtsmaske, siger Luna.

Læs mere om de dejlige produkter og de effektive hudplejerutiner her på Ecookings hjemmeside: www.ecooking.dk