Fugtgivende hudplejeserie

Vi kigger nærmere på en fugtgivende hudplejeserie fra CeraVe, der indeholder en unik kombination af ceramider 1, 3, 6-ll for at styrke og bevare hudens beskyttende barriere.

Af Henriette Rosenthal

Hudpleje, som fugter hele dagen og natten

Ifølge Randi Salzwedell er hun ikke den store ”cremedronning” og derfor ikke vild med at have et helt ”batteri” af forskellige krukker på badeværelseshylden. Derfor synes hun, at det er en stor fordel, at CeraVe har nogle produkter der kan bruges af hele familien over tre år.

– Jeg synes, at det er godt, at det er hudlæger der har været med til at skabe denne hudplejeserie. Det er rart, at CeraVe er fri for parfume, for så kan jeg også smøre børnene over tre år ind i fugtighedscremen.

CeraVe er også til mænd

– Jeg har meget tørre hænder, fødder og ben. Jeg har prøvet CeraVe Moisturising Cream, Dry to Very Dry skin. Jeg smurte den på benene efter barbering og fik yderst lækre og bløde ben.

– Jeg også prøvet SA Renewing Foot Cream. Huden, hvor lilletåen hæfter på foden, var simpelhen så tør. Jeg lavede et dejligt fodbad og sovsede mine fødder ind cremen bagefter. Cremen trak fint ind i huden, mens jeg så en god serie i TV. Dagen efter havde jeg stadig bløde og lækre fødder.

– I ansigtet rensede jeg først huden med Foaming Cleanser, og brugte derefter Facial Moisturising Lotion som er meget drøj i brug. Huden i ansigtet blev babyblød, fortæller Randi.

De fleste kan være med og have råd til god hudpleje

CeraVe micellar water

Dorthe Kjærsgaard er mor til Astrid på tre år og er uddannet pædagog, og er derfor udendørs i mange timer hver dag. Det sætter sine spor på huden i ansigtet og på hænderne, og de spor vil Dorthe gerne bremse så vidt muligt. Det kræver fugt i rigelige mængder.

– Min hud er en kombination af uren og tør. Jeg har prøvet CeraVe Hydrating Cleanser, Micellar Cleansing Water og Facial Moisturizing Lotion SPF25 i mit ansigt. Produkterne er meget drøje i brug, og det er jo virkeligt positivt, da de også er meget rimelige i pris. På den måde kan de fleste være med og have råd til god hudpleje. Jeg fornemmer tydeligt, at min hud føles fugtet over længere tids påføring. Når jeg kommer hjem fra arbejde om eftermiddagen, føler jeg mig ofte ”vejrbidt” i ansigtet, og plejer at tage en frisk omgang fugtighedscreme i ansigtet. Det har jeg ikke behov for, når jeg bruger CeraVe.

CeraVe til fødder

Foråret har været koldt, så det er først nu, mine fødder er sluppet ud i sandaler. Her har CeraVe SA Renewing Foot Cream gjort underværker, men jeg har også smurt fødderne både morgen og aften. De bliver dejligt bløde og velfugtede af cremen.

Jeg er vild med, at flere af CeraVe produkterne er Allergy-Certified og helt uden parfume, og at produkterne er velegnet til børn over tre år. Det er også rigtigt fint, at jeg ikke dufter af parfume, når jeg er sammen med børnene på mit arbejde, siger Dorthe.

Læs mere om den fugtgivende hudplejeserie fra CeraVe, her på deres hjemmeside: www.cerave.dk/hudpleje