Friskbagt brød

Det er bagerne fra Kohberg, der har bagt det lækre brød. Vi har, sammen med tre testfamilier, kigget nærmere på Kohberg Solgrynsboller der er bagt med havregrød lavet af OTA Solgryn, tilsat blandt andet kartoffelflager, hørfrø og blomsterhonning.
De har også smagt Kohberg Mille Rugbrød, der er mildt og saftigt, blandt andet fordi det er bagt med grød af dansk havre og ruggryn, der giver det en ekstra blød krumme.

“Annonce”

Af Bonnie Jensen

Kohberg Solgrynsboller og mille rugbrød

Zenia Barbara Nissen, har sammen med sine tre piger smagt på Kohberg Solgrynsboller og Mille rugbrød

Mine piger Emilie på tre, Sara på fem og Ida på otte år har i et godt stykke tid været kørt træt i det rugbrød, vi plejer at spise herhjemme. Så vi blev så glade for at få lov at smage på det nye Mille rugbrød, da vi synes det er et mildt og børnevenligt rugbrød uden synlige kerner, og mine piger har været vilde med det.

Rugbrødet er perfekt i madpakken, og de saftige boller der er lavet af havregrød, baseret på OTA Solgryn, kartoffelflager og blomsterhonning, har været helt perfekte til snack efter skole.

En glad dreng med Kohberg brød

Sanne Carstensen har sammen med sin mand og to drenge også fået lov at smage

Herhjemme er begge vores drenge, Miko på 12 og Noah på to år mest til brød om morgenen, og det er der jo ikke så meget krudt i. Så jeg har længe forsøgt at finde et sundere alternativ til det hvide brød, med mere fuldkorn og kerner, som mætter lidt længere. Solgrynsbollerne vi fik lov at teste, var rigtig lækre med en god smag, og de er fyldt med en masse god næring, som fuldkorn og fibre, som mætter godt.

Vi varmer altid bollerne i ovnen om morgenen, skåret over, og det er vigtigt at de ikke bliver helt tørre hele vejen igennem efter en tur i ovnen, hvilket vi ikke oplevede med solgrynsbollerne. Vi har været mere end tilfredse med dem, og de kunne nemt være et alternativ til rugbrød i madpakken, hvis der indimellem skal være lidt forandring eller overraskelser i frokosten til vores ældste søn Miko på 12 år.

Han har brug for en næringsrig madpakke og et godt rugbrød i madpakken, og dette saftige og bløde Mille rugbrød, har givet ham en mættende fornemmelse og han syntes det er et hit. Herhjemme hos os, er vi blevet fan af begge produkter, og rugbrødet vil helt klart få lov til at få en fast plads, hvor bollerne måske ikke bliver fast inventar i hverdagene. I weekenderne er de et rigtigt godt bud til vores morgenmadshygge, med lidt ost, smør eller Nutella.

Kristina Norré, har sammen med sin mand og to drenge smagt det gode brød fra Kohberg

Vores drenge Aston på fem og Carlton på tre år, elsker rugbrødsmadder og dette milde rugbrød har fået følgeskab af leverpostej og ost hos drengene, hvor far og jeg har toppet Mille rugbrødet med salat og avokado. Det har en dejlig, mild smag, en blød konsistens og jeg synes det er et meget børnevenligt rugbrød. Vi har også ristet lidt af rugbrødet og lavet hjemmelavede rugbrødsstave som vi har spist med hummus, det var rigtigt lækkert.

Herhjemme spiser vi primært rugbrød, men engang i mellem får vi boller om morgenen i weekenden, eller som eftermiddagshygge når de små kommer hjem fra børnehave. De bløde Solgrynsboller har vi spist som eftermiddagshygge efter børnehave, med ost og hybenmarmelade på, med et glas dejlig frisk saft fra Samsø til. De har været nemme at spise for børnene, fordi de var så bløde, og et ekstra plus ved dem er, at de holder sig friske i flere dage.

Kohberg Solgrynsboller og Mille Rugbrød

Kohberg er sponsor for Kids Tour 2021

Kids Tour 2021 er Danmarks største cykelløb for børn. Hovedtemaerne i Kids Tour 2021 er trafiksikkerhed, sunde værdier, at dyrke motion og at have det sjovt. Kom og hils på i Kohbergs stand som er en del af Kids Kantina, når Kids Tour 2021 afholder cykelløb rundt omkring i Danmark. På standen kan I smage de nye Kohberg Solgrynsboller og det lækre, børnevenlige Mille rugbrød.

Læs mere om Kohberg her på deres hjemmeside: www.kohberg.dk